ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τουριστική προβολή του Ν.Γρεβενών στην Αθήνα μέχρι και το Σάββατο

Ο Νομός Γρεβενών αποτελεί τα τελευταία χρόνια τόπο προορισμού επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αφού είναι ένας τόπος ευλογημένος από την φύση, ένας τόπος απαράμιλλου φυσικού κάλλους που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να ζήσει μοναδικές εμπειρίες...
Η προβολή και ανάδειξη του Νομού μας ως τόπου τουριστικού προορισμού και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, αποτέλεσε και αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και στοχευμένες ενέργειες.
Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών ταξιδεύει στην Αθήνα και στο κεντρικότερο σημείο της. Στον πεζόδρομο της Οδού Ερμού έχει στηθεί ένα καλαίσθητο ξύλινο κιόσκι, όπου οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν DVD προβολής του Νομού, μέσα από τα οποία μπορούν να γνωρίσουν τα πανέμορφα βλαχοχώρια, τα πέτρινα γεφύρια, τις Εκκλησιές μας, τον Εθνικό Δρυμό της «Βάλια Κάλντα», τα ποτάμια, το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, τη Βουνάσα, την ιερά Μονή της Ζάβορδας, τα Παλαιοντολογικά ευρήματα κ.λ.π.
Το κιόσκι αν και έχει στηθεί από χθες Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, το ενδιαφέρον για τα Γρεβενά είναι μεγάλο αφού ο αριθμός των επισκεπτών μεγαλώνει συνεχώς.
Το κιόσκι θα παραμείνει στον πεζόδρομο της Ερμού μέχρι και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου