ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο Β. Μιχαλολιάκος σε ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Γιάννινα

http://www.newstime.gr/resources/2009-11/mix-thumb-large.jpgΚινητικότητα φαίνεται ότι επικρατεί στη Ρηγίλλης, αφού στα πλαίσια της εκ βάθρων αναδιάρθρωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια.Στο πλαίσιο αυτό...
ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα αύριο Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου από κλιμάκιο με επικεφαλής τον γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Ηπείρου θα γίνει στο Ξενοδοχείο “GRAND SERAI”, στα Ιωάννινα από τις 9:30 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ.Η Ν.Δ. και τα αυτοδιοικητικά στελέχη της δίνουν δυναμικά το παρόν στις προκλήσεις της νέας εποχής. Γιατί στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύουμε, απαιτείται, περισσότερο από κάθε φορά, η εγρήγορση και η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων.Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο πλησιέστερος προς τους πολίτες θεσμός, καλείται να διαδραματίσει νέο ουσιαστικό ρόλο ΄΄ενταγμένο΄΄ στη νέα πραγματικότητα.Καλείται να προσκαλέσει τους ενεργούς πολίτες, να ενεργοποιήσει τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και να εκφράσει την αλληλεγγύη της κοινωνίας στους αδύναμους συμπολίτες μας.Με ουσιαστική αποκέντρωση, με ανεξαρτησία πόρων, με ευέλικτη και λειτουργική διοίκηση, καλείται να αποτελέσει τον κύριο πυλώνα μιας ευημερούσας πολιτείας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν στελέχη απ’ όλη την Ήπειρο, ενόψει μάλιστα και του σχεδίου «Καλλικράτης» που προωθεί η Κυβέρνηση.Ας σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ως σκοπό η Ν.Δ. να έρθει πιο κοντά με τους πολίτες και τα στελέχη του κόμματος, να ακούσει διαφορετικές απόψεις, να αναπτύξει τον διάλογο.Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στα Γιάννινα άλλο κλιμάκιο που παρουσίασε την οργανωτική δομή της Ν.Δ., δίνοντας σαφές μήνυμα ότι το κόμμα έχει μπει σε διάταξη μάχης, ασκώντας δυναμικά τον αντιπολιτευτικό της ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου