ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Δηλώσεις του Γραμματέα Προγράμματος τησ ΝΔ και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2009/09/20/resized/2009092000773-preview_425x.jpg«Προπέτασμα καπνού» χαρακτήρισε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία κατά την περίοδο 2004-2009 ο Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας....
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στην εκπομπή της κας Γαβρά και του κ. Χόνδρου, σήμερα, Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010, ο Κ. Γκιουλέκας τόνισε ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να αποφύγει την μεγάλη φθορά ενόψει των επερχόμενων σκληρών και άδικων μέτρων. Ήδη συζητείται, είπε, η περικοπή του 14ου μισθού. Εκτίμησε επίσης ότι δεν είναι τυχαίος ο χρόνος της κατάθεσης της πρότασης του ΠΑΣΟΚ την ημέρα που ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος δήλωνε τα περί άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Ο βουλευτής τόνισε ακόμη πως η κυβέρνηση με την καθυστέρηση που επέδειξε στη λήψη των αναγκαίων μέτρων αλλά και με τις δηλώσεις του ιδίου του πρωθυπουργού, του υπουργού Οικονομικών και κορυφαίων στελεχών - με τις οποίες «διαφήμιζαν» στο εξωτερικό την αναξιοπιστία της χώρας - οδήγησε στο αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των διεθνών χρηματαγορών προς την ελληνική οικονομία. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ εξαιτίας αυτής της κατάστασης εκτοξεύθηκε το κόστος δανεισμού της χώρας στα ύψη. Από τις 150 μονάδες βάσης που ήταν το spread τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η κυβέρνηση προέβη σε δανεισμό, έφτασε, δύο μήνες μετά, στις 400 μονάδες βάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου