ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Δυτική Μακεδονία...

http://3.bp.blogspot.com/_1MCWQJgMpxo/SaambGMO7VI/AAAAAAAAAps/7KsPrfNsxSM/s400/P2200005.JPG 
Εκδήλωση προσκόπων στην Πτολεμαΐδα
Μνημόσυνο για τους σφαγιασθέντες προσκόπους της Μ. Ασίας θα τελεστεί αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαϊδας. Θα ακολουθήσει στις 11:30 το πρωί ...στο Δημαρχείο της πόλης ομιλία από τον Τοπικό Έφορο Πτολεμαϊδας Χαράλαμπο Γλυκεράκη με θέμα «22 Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα Προσκοπισμού και 100 Χρόνια Προσκοπισμού στην Ελλάδα».
Γενική συνέλευση Μεταξιωτών Κοζάνης
Η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου, στην οδό Ζήση Γιαχνίκα 19. Μετά τη γενική συνέλευση θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει την ημέρα της γενικής συνέλευσης.
Μουσικές παραδόσεις του Ελληνικού χώρου
Συναυλία αφιέρωμα στις μουσικές παραδόσεις του Ελληνικού χώρου διοργανώνουν ο σύλλογος φίλων δημοτικής βιβλιοθήκης, η «Κοβεντάρειος» δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης, το Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης και το περιοδικό «Λειμωνάριο».  Στην συναυλία θα εμφανιστεί το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του τμήματος μουσικής επιστήμης και τέχνης του πανεπιστημίου Μακεδονίας, με την Κατερίνα Παπαδοπούλου στο τραγούδι και τον Σωκράτη Σινόπουλο στην Πολίτικη λύρα, στη διδασκαλία και την μουσική επιμέλεια.  Η συναυλία θα δοθεί σήμερα Σάββατο 27/02/10 στις 8 το βράδυ στην αίθουσα «Φίλιππος» στην Κοζάνη και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη συντήρηση της πολύτιμης χάρτας της δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης. Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ.
«Τραγούδια της γης του Πόντου»
Εκδήλωση με τίτλο «Τραγούδια της γης του Πόντου» διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, με τη στήριξη του Δήμου Πτολεμαϊδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.
Ο Αόριστος στην Κοζάνη
Η θεατρική παράσταση «Ο Αόριστος» θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη. Η συγγραφή του έργου ανήκει στον Κωνσταντίνο Μπαμπίλα, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και υποδύεται τον αντρικό ρόλο, ενώ τον γυναικείο ρόλο υποδύεται η Αντωνία Σπηλιοπούλου. «Ο Αόριστος» είναι μια δοκιμασία δυο ανθρώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, που ενώ αποφασίζουν να ζήσουν χώρια, παρ’ όλα αυτά συναντιούνται μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα, ανασυντάσσοντας τη ζωή τους, αναθεωρώντας τις σκέψεις και τις επιλογές τους, παίζοντας ένα παιχνίδι μνήμης και συνενοχής. Προσπαθεί ουσιαστικά να ανιχνεύσει τις χαμένες σχέσεις των ανθρώπων, να βγάλει στην επιφάνεια τα πάθη τους, να αποκαλύψει τις λάθος κατευθύνσεις τους. «Ο Αόριστος» λέει τα λόγια που δεν ειπώθηκαν, τα λόγια που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε… Το τέλος του αμφίσημο, οριακό, φέρνει την κάθαρση ή διαιωνίζει τα λειψά συναισθήματα των ανθρώπων, που εξακολουθούν να προβάλλονται στην κορυφή των εγωισμών τους. Η παράσταση δοθεί στις  9 το βράδυ, στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης.
Νύχτες κωμωδίας και Άγονη γραμμή από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Στο καφέ μπαρ  «ΡΟΔΟΝ» στα Σέρβια θα δοθεί αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η παράσταση «Νύχτες Κωμωδίας» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Πρόκειται για έναν συνδυασμό του θεατρικού είδους της stand up comedy και του προγράμματος της άγονης γραμμής. Η γενική είσοδος είναι 8 Ευρώ.
«Αγάλματα της πόλης μας» αφιέρωμα στον Νικόλαο Κασομούλη
Τη ζωή και το έργου του Νικόλαου Κασομούλη, μέσα από ένα θεατρικό χρονικό, θα παρουσιάσει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης του δήμου Κοζάνης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα  «Τα αγάλματα της πόλης μας» , που για 3η χρονιά πραγματοποιεί το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 €.
Ο χορός των Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης
Παρουσία της νομαρχιακής ορχήστρας Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη ο ετήσιος χορός των Γρεβενιωτών της πόλης.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ» στις 12 το μεσημέρι. 
Έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Πτολεμαϊδας
Έκθεση φωτογραφίας του Χάρη Κωτσίδη με τον τίτλο «Ομφάλιοι τόποι» λειτουργεί στο Ιστορικό και Παλαιοντολογικό Μουσείο Πτολεμαϊδας μέχρι και αύριο Κυριακή  28 Φεβρουαρίου.  Η έκθεση είναι ανοιχτή σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Πανταζή στην Πτολεμαΐδα
Έκθεση ζωγραφικής με έργα του Γιώργου Πανταζή διοργανώνει ο δήμος Πτολεμαϊδας στο Παλαιοντολογικό και Ιστορικό Μουσείο. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Μαρτίου και θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί  έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Επίσκεψη στο ακριτικό φυλάκιο Κακαβιάς Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κοζάνης και το Παράρτημα Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιήσουν αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου επίσκεψη στο ακριτικό φυλάκιο Κακαβιάς και στο Μουσείο Ελληνοϊταλικού Πολέμου στο Καλπάκι Ιωαννίνων.
Εκδρομή ΣΕΟ
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 εξόρμηση στην Άνω Μηλιά Πιερίας με ανάβαση στην κορυφή Πέντε Πύργοι, σε υψόμετρο 1710 μ. Ώρα  αναχώρησης 7:30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου