ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας


Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς την Τρίτη και την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι πρώτοι δύο προημιτελικοί και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου οι άλλοι δύο. Την αρχή κάνει το «ζευγάρι» ΠΑΣ - ΠΑΟΚ (17:00) στα Γιάννινα, σε μία αναμέτρηση όπου ...οι Θεσσαλονικείς λογικά έχουν το προβάδισμα, λόγω φόρμας.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην προσπάθεια να παράμείνουν στην Σούπερ Λιγκ, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Καλλιθέα, με τους «πράσινους» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, παρά τις όποιες αλλαγές επιχειρήσει ο Νίκος Νιόπλιας στην 11αδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι, ενώ το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.

Εάν χρειαστούν επαναληπτικοί αγώνες, αυτοί θα διεξαχθούν στις 10/2/2010 για τα ζευγάρια ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός - Καλλιθέα και στις 17/2/2010 για τα ζευγάρια Ξάνθη - Αρης και Καβάλα - Πανιώνιος.
Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:
Τρίτη (2/2) 17:00 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

Τετάρτη (3/2)
17:00 Παναθηναϊκός - Καλλιθέα
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Τετάρτη (10/2)
17:00 Ξάνθη - Aρης
Γήπεδο: Πηγαδίων Ξάνθης

17:00 Καβάλα - Πανιώνιος 
Γήπεδο: «Ανθή Καραγιάννη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου