ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Απάντηση του Προέδρου του Ο.Ε.Κ. κου Στάμου στο Νομάρχη Γρεβενών κ. Κουπτσίδη

Μετά το χρόνιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο έργο « Ανέγερση 80 κατοικιών στη Κυρακαλή Γρεβενών» ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης σε συνεργασία με το Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών κ. Κυριαζίδη και τον Πρόεδρο Συλλόγου Δικαιούχων Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής Γρεβενών κ. Κωστόπουλο ξεκίνησαν μία σειρά επαφών και ενεργειών με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ. κ. Στάμου...
 ώστε να δοθεί λύσει στο πρόβλημα που προέκυψε.


Μετά την υπ΄ αριθμ. 1591/2009 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, το οποίο απέρριψε την προσφυγή που είχε ασκήσει η ανάδοχος εταιρεία κατά της απόφασης έκπτωσής της και την οριστικοποίηση της ανωτέρω απόφασης, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στις 27 Ιανουαρίου 2010 απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδο καθώς και στον Πρόεδρο του Ο.Ε.Κ. κ. Θωμά Στάμου όπου τους κατέθετε για ακόμη μία φορά την αγωνία του για την έκβαση του έργου, με δεδομένο ότι δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση για νέο ανάδοχο ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο το οποίο θα λύσει το πρόβλημα της κατοικίας των συμπολιτών μας.


Με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2010 ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Κ. κ. Στάμου απαντάει στην επιστολή του κ. Νομάρχη όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: ο Ο.Ε.Κ. όρισε Επιτροπή Μηχανικών η οποία προέβη σε πλήρη καταγραφή του συνόλου των εργασιών που έχουν εκτελεσθεί και αυτών που δεν εκτελέσθηκαν και ολοκληρώνει πολύ σύντομα τη μελέτη, το νέο προϋπολογισμό και το νέο τιμολόγιο για την εκτέλεση των υπολειπόμενων εργασιών και την ολοκλήρωση του έργου, με νέα εργολαβία, όπως ορίζει η νομοθεσία των δημοσίων έργων. Σκοπός του ΟΕΚ είναι η δημοπράτηση του έργου κατά το δυνατόν συντομότερα.


Ταυτόχρονα, όρισε και την Επιτροπή παραλαβής των εργασιών της έκπτωτης εργολαβίας ( Απόφαση του Δ.Σ. του ΟΕΚ αρ. 46/17-12-2009/ Θέμα 134).


Από τα παραπάνω ελπίζουμε να γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΕΚ- ο οποίος κατανοεί απόλυτα την αγωνία σας και έχει και ο ίδιος την ίδια αγωνία για την παράδοση των κατοικιών στους δικαιούχους τους το ταχύτερο δυνατό, ουδέποτε έδειξε αδιαφορία στα προβλήματα των δικαιούχων του Νομού Γρεβενών αλλά, αντίθετα, προσπάθησε και προσπαθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει – όπου το επιτρέπει η νομοθεσία των δημοσίων έργων- να δώσει το ταχύτερο δυνατόν λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, λαμβανομένου υπόψη ότι δεν μπορεί ο ΟΕΚ να παρακάμψει τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα που ορίζει ο νόμος.


Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες του ΟΕΚ και ιδιαίτερα η Διεύθυνση Κατασκευών, είναι στη διάθεσή σας και θα σας τηρεί ενήμερους για τα νέα χρονοδιαγράμματα.


Να επισημάνουμε ότι αποδέκτες της επιστολής του Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη ήταν επίσης οι: Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτριος Ρέππας-- Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κίρκος-- Βουλευτής Γρεβενών Αθανάσιος Χαντάβας και ο Πρόεδρος Συλλόγου Δικαιούχων Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής Γρεβενών κ. Κωστόπουλος Νικόλαος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου