ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

«Αγριεύουν» τα τεκμήρια - Θα εφαρμοσθούν και για συνταξιούχους με υψηλές αποδοχές;




Στον μηχανισμό των τεκμηρίων θα υπαχθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι συνταξιούχοι ηλικίας μέχρι 60 ή 65 ετών. Στόχος του υπουργείου είναι να εντοπιστούν φορολογούμενοι που βγαίνουν νωρίς... στη σύνταξη σε ηλικία 45 ή 50 ετών, όπως πρώην εργαζόμενοι ΔΕΚΟ, στρατιωτικοί κ.ά. και στη συνέχεια απασχολούνται με "μαύρη εργασία" και φοροδιαφεύγουν, αφού δεν δηλώνουν στην Εφορία τα εισοδήματα αυτά και παράλληλα αποκτούν περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας.

Επίσης αναμένεται να αυξηθούν τα ποσά των τεκμηρίων για ορισμένα περιουσιακά στοιχεία όπως πισίνες, σκάφη αναψυχής, αεροσκάφη τα οποία, όπως επισημάνθηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είναι χαμηλά και δεν θίγουν τους έχοντες. Για παράδειγμα, για μια εξωτερική πισίνα 80 τ.μ. το τεκμήριο ανέρχεται σε 9.000 ευρώ, ενώ για μια πισίνα 100 τ.μ. φθάνει στα 12.000 ευρώ.

Μικρότερα σε σχέση με αυτά που ισχύουν σήμερα είναι τα τεκμήρια για τα σκάφη αναψυχής. Για ένα σκάφος 20 μέτρων το τεκμήριο είναι 27.000 ευρώ, ενώ με το σημερινό καθεστώς το τεκμήριο φθάνει στα 144.200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου