ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Τα εσωκομματικά σύννεφα φουντώνουν στη Νέα Δημοκρατία και άγνωστη παραμένει η κατάληξη






Μπαρούτι μυρίζει η σύνοδος της ΚΕ της ΝΔ την ερχόμενη Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα οργανωτικά θέματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Ρηγίλλης επιμένει ότι θα τεθούν όλες οι καταστατικές αλλαγές που έχει εισηγηθεί ο Α.Σαμαράς. Ωστόσο, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν προτίθεται να μεταβεί στη συνεδρίαση. Συνεργάτες μάλιστα της... πρώην υπουργού αποσαφήνισαν ότι η κα Μπακογιάννη δεν πρόκεται να πάει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Μάλιστα, οι ίδιοι συνεργάτες υποστηρίζουν ότι οι θέσεις της πρώην υπουργού είναι πάγιες και τις έχει καταθέσει και δημοσίως. Η κα Μπακογιάννη διαφωνεί για τη μη εκλογή του 50% των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας, υποστηρίζοντας ότι είναι πρωτόγνωρο να διορίζονται τα μέλη του ανωτάτου καθοδηγητικού οργάνου και θα επαναλάβει πως η ΝΔ επιστρέφει σε αρχηγικού τύπου κόμμα. Επιπλέον θα επιμείνει στην πρότασή της για 4ετή θητεία προέδρου και αναλογικό σύστημα με σταυροδοσία για την εκλογή όλων των αιρετών οργάνων.

Ανάλογες θέσεις υιοθετεί ο Α.Σπηλιωτόπουλος, ασχέτως με το αν θα μιλήσει ή όχι στην ΚΕ. Απογοητευμένος από τη λειτουργία και την εμφάνιση του κόμματος είναι και ο κ. Μεϊμαράκης που επιμένει ότι σε μια περίοδο που στη χώρα κεντρικό θέμα είναι η οικονομία, η ΝΔ κινείται σε μια εσωστρεφή συζήτηση. «Ολοι ασχολούνται με την οικονομία και εμείς με τις διαδικασίες του κόμματος » λέει σε συνομιλητές του.

Την ίδια ώρα μια “τυχαία” δήλωση είναι αρκετή για να προκαλέσει νέες φουρτούνες. Πριν λίγες μέρες ήταν η δήλωση Αβραμόπουλου ότι ενόψει συνεδρίου είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής συμβόλων και ονόματος, που έσπευσε να ανασκευάσει μετά τον ενδονεοδημοκρατικό σάλο.

Χθες αναστάτωση προκάλεσε η δήλωση Γιακουμάτου υπέρ της συγκυβέρνησης ΠαΣοΚ- ΝΔ είτε υπέρ μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων. “Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει,η τελευταία μονοκομματική κυβέρνηση είναι αυτή του Γιώργου Παπανδρέου. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” είπε ο κ.Γιακουμάτος στο Κανάλι 1.

“Ουδέν σχόλιον” απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Π. Παναγιωτόπουλος και παρέπεμψε σε παλαιότερες δηλώσεις του κ. Σαμαρά. Επειδή όμως αυτή η δήλωση θεωρήθηκε “χλιαρή”, λίγο αργότερα “κύκλοι” της Ρηγίλλης έλεγαν ότι “το κόμμα ξεπερνάει τέτοιου είδους σχόλια και δεν ασχολείται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου