ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μειώνονται από την 1η Ιουλίου οι χρεώσεις για περιαγωγή φωνής και δεδομένων (roaming) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έπειτα από πιέσεις της Κομισιόν

http://assets.tanea.gr/ygeia/files/kinito%20omilia%20orizontia1.jpg









Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, σε ό,τι αφορά τις φωνητικές κλήσεις, η ανώτατη χρέωση για τις εξερχόμενες κλήσεις μειώνεται από τα 0,43 ευρώ το λεπτό στα 0,39 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ).Αντίστοιχα, η ανώτατη χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις «πέφτει» από τα 0,19 ευρώ το...
λεπτό, στα 0,15 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Σημειώνεται ότι η χρέωση για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων μέσω περιαγωγής διατηρείται στα 0,11 ευρώ ενώ η λήψη τους παραμένει δωρεάν.
Η ειδοποίηση για τη λήψη ηχητικού μηνύματος παρέχεται επίσης δωρεάν.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για το κατέβασμα δεδομένων από «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές όταν ο χρήστης βρίσκεται σε διαφορετική χώρα της ΕΕ, η τιμή χονδρικής (το ποσό που χρεώνουν οι εταιρείες κινητής η μία στην άλλη) μειώνεται στα 0,80 ευρώ ανά Megabyte από το 1,00 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Εκτός αυτού, οι χρήστες υπηρεσιών περιαγωγής δεδομένων θα μπορούν στο εξής να δηλώνουν εκ των προτέρων ανώτατο όριο στο ποσό που επιθυμούν να πληρώσουν.

Επισημαίνεται ότι αν ο συνδρομητής δεν δηλώσει το ποσό αυτό, το όριο τίθεται αυτόματα στα 50 ευρώ και οι εταιρείες κινητής έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν το χρήστη όταν φτάσει το 80% του ποσού αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου