ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο λιμάνι – Κανονικά από τώρα τα δρομολόγια που ήταν προγραμματισμένα να φύγουν - Ταλαιπωρία νωρίτερα για χιλιάδες ταξιδιώτες, ακυρώθηκαν δεκάδες δρομολόγια - Επίδειξη πυγμής από το ΠΑΜΕ, θεατές ΜΑΤ και Λιμενικό

ΩΡΑ 06.35 Οι απεργοί στηνονται μπροστά στον καταπέλτη 






Επίδειξη πυγμής από το ΠΑΜΕ που κατάφερε να κάνει άνω-κάτω το λιμάνι, να ματαιώσει δρομολόγια, να μην επιτρέψει τον απόπλου των πλοίων. Περίπου στις 21:00 σήμερα το βράδυ, τα μέλη του ΠΑΜΕ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το λιμάνι και θα βάλουν τέλος στην ομηρεία χιλιάδων επιβατών. Βέβαια, χιλιάδες είχαν ήδη ταλαιπωρηθεί...
από τις ματαιώσεις δρομολογίων ή γιατί δε μπόρεσαν να επιβιβαστούν στα πλοία που αναχώρησαν το πρωί.

Κανονικά λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η κίνηση στο λιμάνι από εδώ και πέρα. Το Λισσός για Χίο και Μυτιλήνη, το Ελυρος για τα Χανιά, το Νήσος Μύκονος και το Φαιστός Παλλάς ετοιμάζονται για τον απόπλου τους. Τα μεσάνυχτα θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά το Super Fast 12, το Blue Star Νάξος που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 17:30, το Blue Star 1 που ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 19:00.
Το Blue Horizon το οποίο ήταν να αναχωρήσει στις 14.45 για τα Χανιά θα φύγει αύριο την ίδια ώρα!

Το Αδαμάντιος Κοραής που ήταν ν' αναχωρήσει στις 14.30 για Κυκλάδες θα φύγει τελικά αύριο στις 7.30 το πρωί. Το πρωί θα φύγουν επίσης τα Highspeed 4 και 5.

Ακυρώθηκε το δρομολόγιο του Νήσος Χίος που ήταν προγραμματισμένο ν' αναχωρήσει στις 12.30 για Χίο και Μυτιλήνη.  Η εταιρεία ανακοίνωσε οτι επιστρέφει στους επιβάτες το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Τα πρωινά πλοία μπορεί να έφυγαν για τον προορισμό τους αλλά χωρίς τους περισσότερους επιβάτες οι οποίοι έμειναν έξω από το λιμάνι του Πειραιά κοιτάζοντας τα πλοία να φεύγουν χωρίς εκείνους. Αιτία η ανθρώπινη αλυσίδα που είχαν κάνει από τα ξημέρωματα μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζοντας την είσοδο οποιουδήποτε στο λιμάνι.


Το πολύ 20 
άτομα μέλη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν τον απόπλου και του Blue Star Naxos ΦΩΤΟ 
NEWSIT
Το πολύ 20 άτομα μέλη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν τον απόπλου και του Blue Star Naxos ΦΩΤΟ NEWSIT
Από το μεσημέρι και μετά τα δρομολόγια είτε ακυρώθηκαν είτε άλλαξαν ώρα καθώς οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στέκονταν μπροστά στους ανεβασμένους καταπέλτες και δεν αφήνουν να γίνει το παραμικρό.

Δεν αναχώρησε 
τελικά το Νήσος Χίος ΦΩΤΟ NEWSIT
Δεν αναχώρησε τελικά το Νήσος Χίος ΦΩΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου