ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Σκοτώθηκε η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα







Η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από συναυλία για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. "Η Ζενάνι Μαντέλα, 13 ετών, επέστρεφε με αυτοκίνητο από συναυλία για την έναρξη του Μουντιάλ στο στάδιο Ορλάντο του Γιοχάνεσμπουργκ όταν συνέβη του...
δυστύχημα. Κανείς άλλος δεν έπαθε τίποτε", διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Ιδρύματος Μαντέλα. "Η Ζενάνι, γιόρτασε τα 13 της χρόνια στις 9 Ιουνίου, ήταν η μεγαλύτερη από τα παιδιά του Ζολέκα Σικαμέλα και ένα από τα εννιά δισέγγονα του Νέλσον Μαντέλα", κατέληγε η ανακοίνωση με το θλιβερό άγγελμα του δυστυχήματος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα συνελήφθη και εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η Ζάνι Μαντέλα, 13 ετών, επέστρεφε από συναυλία για την έναρξη του Μουντιάλ μαζί με την προγιαγιά της Γουίνι Μαντικιζέλα-Μαντέλα όταν συνέβη το δυστύχημα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώην σύζυγος του Μαντέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ. "Ο οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και επειδή οδηγούσε σε κατάσταση μέθης", τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρχιφύλακας Γκοβιντσάμι Μαριεμούτου.
Ο ίδιος διευκρίνισε πως ο οδηγός δεν έχει τραυματιστεί και το απόγευμα θα προσαχθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Γιοχάνεσμπουργκ για να του απαγγελθούν επισήμως κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Ιδρυμα Μαντέλα, ο οδηγός είναι μέλος της οικογένειας του νοτιοαφρικανού πρώην προέδρου. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένα τρίτο πρόσωπο, "μια γυναίκα μέλος της οικογένειας Μαντέλα, αλλά όχι η μητέρα του παιδιού", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ίδρυμα Μαντέλα, ο Νέλσον Μαντέλα δεν θα παραστεί λόγω πένθους στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου