ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Aνακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε. σχετικά με τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2010

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghMbrhstx6kHTBBfhQqQ3yCqNuRsqfGm0rfAQWn78i-7AkLD66tajM6CzRB7NJLXth_sPOQfk_ejSF98N-tjkAzH520oACQYA15gU8jQDVJVbncdpeABR_z5r_Nq_5AfRDkNoqJVXBvSPp/s1600/%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%9B+2010+2.jpg





Ενόψει της ενάρξεως του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου MUNDIAL 2010, για το οποίο η δημόσια ραδιοτηλεόραση διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα στην ελληνική επικράτεια, η ΕΡΤ ενημερώνει και επισημαίνει τα ακόλουθα: 1. Η μετάδοση στιγμιοτύπων των αγώνων της ανωτέρω διοργάνωσης επιτρέπεται αποκλειστικώς και μόνον από τους φορείς... ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου, που ανταποκρίθηκαν στην Πρόσκληση Ενδιαφέροντος της ΕΡΤ και έλαβαν άδεια σύμφωνα με τους ειδικότερα προβλεπόμενους όρους. Οιαδήποτε παραβίαση συμφωνίας ή χρήση άνευ αδείας και συμφωνίας στιγμιοτύπων από τη διοργάνωση, θα αποτελεί παράνομη πράξη με όλες τις εντεύθεν εκ του νόμου συνέπειες.
2. Δημόσια θέαση των αγώνων, ήτοι σε δημόσια προσβάσιμους / ανοικτούς για το κοινό χώρους επιτρέπεται, μόνον υπό τις ακόλουθες σωρευτικά προϋποθέσεις:

α) δεν θα υπάρχει καμία απολύτως παρέμβαση, μετατροπή ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοίωση στα εκπεμπόμενα από την ΕΡΤ (σήμα-λογότυπο, εικόνα και ήχο της).

β) δεν θα υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση των θεατών (εισιτήριο ή οιαδήποτε επιβάρυνση στο κόστος των παρεχομένων προϊόντων ή υπηρεσιών από την επιχείρηση)

γ) δεν θα υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση εμπορική εκμετάλλευση ή διαφημιστική προώθηση ή χορηγία προϊόντων ή υπηρεσιών κατά την προσφορά δυνατότητας θέασης και κατά τη διάρκεια της θέασης των αγώνων σε δημόσια προσβάσιμο χώρο.

Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει για τους Έλληνες πολίτες, αλλά και όλους τους κατοικούντες και διαμένοντες στην ελληνική επικράτεια, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από σταθμό ελεύθερης λήψης τη μεγαλύτερη διοργάνωση του πιο διαδεδομένου -στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως- αθλήματος. Ανταποκρινόμενη στη δημοφιλία της ανωτέρω διοργάνωσης στη χώρα μας και στις συνήθειες του τόπου μας για την θέαση αγώνων σε παρέες σε δημόσιους χώρους, παρέχει με την ανακοίνωση αυτή την κατά νόμο απαιτούμενη άδεια άνευ ανταλλάγματος για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, υπό την προϋπόθεση ότι οι επιχειρήσεις και φορείς χώρων εστίασης και εν γένει φορείς που έχουν υπό την εποπτεία τους δημόσια προσβάσιμους χώρους θα σεβαστούν απόλυτα τους ανωτέρω όρους.

Εκ της Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου