ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΓΗΠΕΔΑ με κενά στις κερκίδες και ζημιές τουλάχιστον 700.000 ευρώ είναι το αποτέλεσμα της απάτης με τη διάθεση των εισιτηρίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο...









Χιλιάδες εισιτήρια που αγόρασαν εταιρίες της Ν. Αφρικής αλλά και απλοί φίλαθλοι απ΄ όλο τον κόσμο ακυρώθηκαν από τη FΙFΑ γιατί δεν αγοράστηκαν μέσω της νόμιμης οδού. Η εφημερίδα «Sunday Τimes» της Ν. Αφρικής αποκάλυψε πως ο πετροχημικός κολοσσός Sasol έχασε περίπου 700.000 ευρώ... λόγω της αγοράς χιλιάδων εισιτηρίων του Μουντιάλ από παράνομους διακινητές.
Ο εκπρόσωπος της FΙFΑ Νικολά Μαϊνζό δήλωσε πως δεν θυμάται πόσες φορές προειδοποίησε να μην αγοράζονται εισιτήρια από μη εξουσιοδοτημένους ντίλερ, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας αποκάλυψε πως τουλάχιστον επτά εταιρείες που έπεσαν θύματα απάτης έχουν καταθέσει μηνύσεις. Μία από τις μη εξουσιοδοτημένες που εξακολουθούν να πωλούν εισιτήρια είναι η νορβηγική Εuroteam. Δύο από τα στελέχη της, ο Δανός Μίκαελ Μπάκερστρομ και η Γερμανίδα Σιβ Αν Μπάσλι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη πώληση εισιτηρίων.
«Κανείς δεν πρέπει να αγοράζει εισιτήρια εκτός από τις επίσημες οδούς. Πρώτον, γιατί θέτει τον εαυτό του σε παράνομη κατάσταση και δεύτερον γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπει ποτέ στο γήπεδο», προειδοποιεί ο Μαϊνζό.
Στην αναμέτρηση που άνοιξε τη φάση των αγώνων νοκ άουτ του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Νότια Κορέα, στο Πορτ Ελίζαμπεθ, σε ένα γήπεδο 42.486
θέσεων 12.000 παρέμειναν κενές. Σχεδόν ο ίδιος αριθμός κενών θέσεων ήταν και στο παιχνίδι Ελλάδας- Νότια Κορέας, ενώ σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια της πρώτης φάσης που φιλοξενήθηκαν εκεί δεν ήταν sold out. Για τις κενές θέσεις ευθύνονται και πολλοί φίλαθλοι που ενώ είχαν αγοράσει εισιτήρια ανέβαλαν το ταξίδι τους στη Νότια Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου