VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

«Ανάσες» σκοπεύει να δώσει ο Μαραντόνα στους παίκτες του στο παιχνίδι της Τρίτης με την Εθνική μας...

Ο Μαραντόνα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το κρύο







Η άνεση, που δίνει το σαφές προβάδισμα της Αργεντινής έναντι των αντιπάλων της για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Β' όμιλο, καθώς και το πληρέστατο ρόστερ της, δίνουν την ευκαιρία στον Ντιέγκο Μαραντόνα να ξεκουράσει ορισμένους από τους παίκτες του στον αγώνα της Τρίτης ...με την εθνική μας ομάδα. Ο τεχνικός της «αλμπιτσελέστε» θέλει να δώσει... ανάσες στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, εναντίον της Νιγηρίας και της Νότιας Κορέας, γι αυτό και αναμένεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα.

Οι Έιντσε και Ματσεράνο που έχουν από μία κίτρινη κάρτα και ο Γκουτιέρεζ, που ούτως ή άλλως συμπλήρωσε δύο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, είναι οι τρεις που θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται και ο Μέσι να είναι στον πάγκο.

Έτσι, επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν εναντίον της Ελλάδας είναι οι Ρομέρο στο τέρμα, Γκαρσία και Ροντρίγκεζ δεξιά και αριστερά στην άμυνα, Μπουρντίσο και Ντεμικέλις στα στόπερ, ο Βερόν κεντρικός μέσος με τους Μπολάτι και Ντι Μαρία δεξιά και αριστερά του, αντίστοιχα, ο Αγουέρο σε ρόλο «δεκαριού» και μπροστά οι Ιγκουαϊν και Τέβες, σε έναν σχηματισμό 4-3-1-2.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου