ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Γιώργος Κασαπίδης: Δεν πάω για Περιφερειάρχης...

http://www.newstime.gr/resources/2010-03/kasapi-thumb-large.jpg








Διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Κασαπίδης, δηλώνοντας συγχρόνως πίστη στα καθήκοντα του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο βουλευτής νομού Κοζάνης, ερωτηθείς σχετικά, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου... υπογράμμισε: «Τιμώ την απόφαση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, που πριν από έξι μήνες μου έχει αναθέσει την ευθύνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θεωρώ ότι είναι ύψιστη τιμή στο πρόσωπό μου και η διάθεσή μου είναι να υπηρετήσω την πατρίδα μου, αλλά και το χώρο της ΝΔ και τον πρόεδρο, από την υψηλότερη θέση που μου έχει αποδοθεί και θεωρώ ότι η υψηλότερη θέση είναι αυτή του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης».
Σε ερώτηση τι θα πράξει αν του το ζητήσει ο πρόεδρος του κόμματος, υπογράμμισε: «Ο Α. Σαμαράς έχει την διάθεση - και το έχει αποδείξει στην πράξη - να εμπιστευθεί νέους ανθρώπους ως στενούς του συνεργάτες, με μία άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα. Αυτή θα φέρει πολύ σύντομα αποτελέσματα, τα οποία θα οδηγήσουν τη ΝΔ στη διατύπωση ενός λόγου, που θα πείσει ότι είναι η καταλληλότερη παράταξη να βγάλει τη χώρα από την κρίση, δεδομένου ότι δεν βλέπουμε μία ασφαλή διέξοδο με την παρούσα κυβέρνηση».
Πρόσθεσε ότι ο «Α. Σαμαράς με τις επιλογές του θέλει να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ, το έχει κάνει αυτό για τις θέσεις των τομεαρχών και θα το κάνει και για τους υπόλοιπους συνεργάτες του, είτε είναι περιφερειάρχες, είτε σε άλλους τομείς».
Επανέλαβε για «πολλοστή φορά», όπως είπε, ότι «δεν ενδιαφέρομαι για την τιμή αυτή δεδομένου ότι μου έχει γίνει η ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την πατρίδα από μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης. Αυτό που μπορώ και θα κάνω είναι να συνδράμω στην προσπάθεια του αρχηγού να μπορέσει να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη σε επίπεδο περιφερειών και ιδιαίτερα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είμαι βέβαιος ότι η πρόταση της ΝΔ θα είναι η αρτιότερη, που θα πείσει τους Δυτικομακεδόνες να υποστηρίξουν αυτή την πρόταση, με όποιον ηγηθεί αυτής της πρωτοβουλίας. Και υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μπορούν να φέρουν σε πέρας αυτό το εγχείρημα».
Ερωτηθείς αν κλείδωσε η υποψηφιότητα του νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή για την θέση του περιφερειάρχη, ο Γ. Κασαπίδης τόνισε: «Δεν "κλείδωσε" κανένα όνομα μέχρι σήμερα, ακολουθούνται κάποιες διαδικασίες ανάδειξης του ικανότερου ατόμου που θα εμπνεύσει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και θα μπορέσει να εκφράσει το πρόγραμμα της ΝΔ, που θα είναι και το κλειδί της κρίσης των πολιτών για το ποιον θα επιλέξουν. Οι πολίτες έχουν αυξημένη δυσπιστία στον πολιτικό κόσμο. Αν δεν τους πείσουμε με τις πράξεις μας ότι μπορούμε να τους εμπνεύσουμε, τότε θεωρώ ότι ως πολιτικό σύστημα θα περάσουμε μεγαλύτερη κρίση».
Για Κιλτίδη
Ο αρμόδιος Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ερωτήθηκε για την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη. Απάντησε ότι «είναι ώριμος πολιτικός άνδρας ο κ. Κιλτίδης. Αυτό που κάνει το κάνει με συναίσθηση ευθύνης που έχει απέναντι στους πολίτες που τον στήριξαν, απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε και φέρει ο ίδιος την ευθύνη και το βάρος της απόφασής του». Αξιοσημείωτη είναι πάντως η υπογράμμιση του κ. Κασαπίδη, ότι «θα ακολουθήσουν κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις».
Χωρίς σχέδιο στα αγροτικά η κυβέρνηση
Ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, άσκησε κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην αγροτική οικονομία. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν έχει σχέδιο για την αγροτική οικονομία, δεν δίνει κατεύθυνση στους νέους αγρότες, δεν έχει διάθεση και πολιτική βούληση να στηρίξει την αγροτική παραγωγή». Εξέφρασε την απαισιόδοξη πρόβλεψη ότι «θα επιδεινωθεί η κατάσταση» και επανέλαβε ότι Ο Α. Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει 23 προτάσεις για την αγροτική οικονομία και την στήριξη της εγχώριας παραγωγής.
Επανέλαβε επίσης την πρότασή του για δημιουργία «Σχολής Πέτρας» στον Πεντάλοφο και την δημιουργία Κέντρου Βαλκανικής Αρχιτεκτονικής σε περιοχή του νομού Κοζάνης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου