ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στο «φουλ» οι λιγνιτικές μονάδες λόγω ζέστης - Σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού λόγω της ρύπανσης






Τα 9.000 Μεγαβάτ αναμένεται να ξεπεράσει το μεσημέρι η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ζέστης. Η ΔΕΗ έχει θέσει σε πλήρη λειτουργία τις λιγνιτικές μονάδες της στο ενεργειακό κέντρο Φλώρινας - Κοζάνης- Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ήδη σημαντικές επιπτώσεις στην... υγεία ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού λόγω της ρύπανσης. Έκκληση απευθύνει ο νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής. Ζητά από τη ΔΕΗ να περιορίσει τις λιγνιτικές μονάδες και να θέσει εντός συστήματος υδροηλεκτρικά φράγματα για την παραγωγή ενέργειας.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα φτάσει σήμερα στα βόρεια τους 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 39 και στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Πέμπτη και Παρασκευή η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φθάνοντας στα ηπειρωτικά, τοπικά τους 39 και πιθανώς τους 40 βαθμούς.
Μικρή πτώση αναμένεται στα βόρεια από την Παρασκευή.
ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου