ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης: Στήριξη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

http://s.enet.gr/resources/2010-03/dakis_giorgos-thumb-large.jpg








Στην έκδοση ψηφίσματος στο οποίο θα εκφράζεται η στήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξη και λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ως πυρήνα γνώσης ενάντια στην πρόταση του κ. Γρυσαπαλάκη Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης προχώρησε με ομόφωνη απόφαση του το νομαρχιακό συμβούλιο Κοζάνης στη...
χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση. Όπως τόνισε ο νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής το ζήτημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι στρατηγικής σημασίας για την δυτική Μακεδονία και μάλιστα σε ένα χρόνο θα μπορεί να εκλέγεται πρύτανης στο πανεπιστήμιο καθώς συμπληρώνεται ο αριθμός των απαιτούμενων μελών ΔΕΠ. Ως κομβικό σημείο για την ανάπτυξη του Ν. Κοζάνης χαρακτήρισε την επέκταση του Πανεπιστημίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ιορδάνης Ανδρεάδης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές από την επένδυση στην κοινωνία και την οικονομία της γνώσης.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κοζάνης Γιάννης Αποστολίδης για το πανεπιστήμιο ανέφερε, ότι το θέμα της συζήτησης μάλλον εξυπηρετεί σκοπιμότητες και θα έπρεπε να υπάρχει συχνότερη ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών. Προ ημερησίας διάταξης συζητήθηκε αίτημα των κατοίκων του Δ.Δ Προσηλίου για την λειτουργία παράνομα παρακαμπτήριας οδού, για την οποία μετά από διακοπή λόγω έντασης στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η κατάθεση στη γραμματεία του νομαρχιακού συμβουλίου όλων των εγγράφων που θα δοθούν στους επικεφαλής των νομαρχιακών συνδυασμών και στους κατοίκους. Επίσης όσον αφορά την κατασκευή του δρόμου από τις σχολές ΟΑΕΔ μέχρι το Βαθύλακο τονίστηκε ότι η Νομαρχία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την περιφέρεια και μόλις ξεπεραστεί το χρηματοδοτικό πρόβλημα θα ξεκινήσει άμεσα η ασφαλτόστρωση.

ερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου