ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Το δυστύχημα του Αλιάκμονα...









 
Με την έκδοση της ετυμηγορίας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη για το πολύνεκρο τροχαίο του Αλιάκμονα, που σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2003 και στοίχισε τη ζωή σε 16 άτομα - επιβάτες ...
λεωφορείου του ΚΤΕΛ. Ο ένας εκ των 2 ιδιοκτητών του λεωφορείου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, τριών μηνών και 15 ημερών. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον 63χρονο λεωφορειούχο, που εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου, το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, ο 63χρονος, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, είχε την αποκλειστική ευθύνη για την κακή κατάσταση των ελαστικών του λεωφορείου -στα οποία κατά το κατηγορητήριο- οφείλονταν, σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, η πτώση του οχήματος από τη γέφυρα του Αλιάκμονα.

Το δικαστήριο, ωστόσο, έκρινε αθώο τον οδηγό της προπορευόμενης νταλίκας, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν είχε σχέση με την πρόκληση του δυστυχήματος, αλλά βρέθηκε στο εδώλιο, επειδή ενώ αντιλήφθηκε το συμβάν δεν σταμάτησε να βοηθήσει.
TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου