ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ομηροι των διαθέσεων του ΠΑΜΕ εκατοντάδες ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά








 Από νωρίς το πρωί γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια δικαστικές αποφάσεις που έκριναν παράνομη την απεργία, μέλη του ΠΑΜΕ έχουν αποκλείσει τους καταπέλτες των πρωινών πλοίων και εμποδίζουν τον απόπλου.Εκατοντάδες ταξιδιώτες που έμαθαν χθες οτι η απεργία κρίθηκε παράνομη πήγαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά... αλλά το ΠΑΜΕ είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς.

Η οργή έχει ξεχειλίσει.
'Ανθρωποι που ήταν να ταξιδέψουν με τον κοινωνικό τουρισμό και έλπιζαν σ' αυτές τις διακοπές είναι εγκλωβισμένοι. 'Ανθρωποι που ήρθαν από την άλλη άκρη του κόσμου για να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα κοιτούν με απορία όσα συμβαίνουν και βλέπουν να καταστρέφονται οι διακοπές τους. 'Ανθρωποι που είχαν κάνει έναν προγραμματισμό βλέπουν τα σχέδιά τους να ματαιώνονται.

Οι καταπέλτες των πλοίων είναι αποκλεισμένοι και εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα για να γίνουν τελικά τα δρομολόγια των πλοίων.

Χθες το Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη την 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για σήμερα δύο ναυτεργατικά σωματεία -Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) και "Στέφενσον"- δεχόμενο την αίτηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλία.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου