ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Στον αέρα η μετάβαση κλιμακίου της Εξεταστικής για τη Siemens στη Γερμανία...









Καθυστερεί η μετάβαση κλιμακίου της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens στο Μόναχο, λόγω της δυστοκίας που υπάρχει από πλευράς Χριστοφοράκου να καταθέσει.Ο πρόεδρος της Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης, παραδέχτηκε ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θέτει εμπόδια ... και πρόσθεσε ότι «εμείς θέλουμε το πακέτο των τριών», εννοώντας τους Σίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ και Χριστοφοράκο.
Στο μεταξύ, σε επιστολή του αντιπροέδρου της μητρικής γερμανικής εταιρείας Πέτερ Ζόλμσεν αναφέρεται ότι η Siemens θα προσπαθήσει να οργανώσει συναντήσεις στο Μόναχο και στα μέλη της ελληνικής Eπιτροπής με τους τρεις «χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο για να τους υποχρεώσουμε να συνεργαστούν».
Ο κ. Ζόλμσεν διαβεβαιώνει επίσης με την επιστολή ότι η εταιρεία του δεν θα ασκήσει το εκ του νόμου δικαίωμά της να εναντιωθεί στη δημοσιοποίηση στοιχείων που τυχόν θα λάβει η ελληνική πλευρά από τις διωκτικές αρχές Γερμανίας και ΗΠΑ.
Η επιστολή εστάλη στον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, ο οποίος είχε απευθυνθεί στη γερμανική πλευρά ζητώντας συνδρομή στο έργο της Εξεταστικής και της Δικαιοσύνης.

Στην απαντητική επιστολή του αντιπροέδρου της μητρικής εταιρείας, εκφράζεται έκπληξη από την κριτική ότι η Siemens Ελλάδος δεν υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη έρευνα, αλλά ταυτόχρονα εκφράζεται η διαβεβαίωση ότι «δεν υπάρχει άλλο σχετικό ερευνητικό υλικό που να αφορά την Ελλάδα, το οποίο θα μπορούσε να παρασχεθεί».

Σχολιάζοντας την επιστολή Ζόλμσεν ο Δημήτρης Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η Siemens δεν πιέστηκε ποτέ και ούτε τώρα πιέζεται από την ελληνική πολιτεία και γι' αυτό συνεχίζει να μας «δουλεύει ψιλό γαζί» παριστάνοντας ότι συνεργάζεται.

Είναι προφανές ότι η Siemens μας δουλεύει διπλωματικά, σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ. «Έχει όλα τα στοιχεία, έχει κλείσει την υπόθεση και τώρα εμφανίζεται ότι δεν έχει τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου