ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

«Χάνονται» οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

Το οικονομικό θέμα πρέπει να λύσει ο Ζαγοράκης








Η οικονομική δυσπραγία οδηγεί και στην απώλεια μεταγραφικών στόχων. Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τον Μάρκος Αντόνιο, στην κρίσιμη φάση όμως δεν κατάφερε να εγγυηθεί το συμβόλαιο και ο παίκτης κατέληξε στην Ραπίντ Βουκουρεστίου. Αλλά και ο Γκουστάβο βρίσκεται... κοντά σε συμφωνία με τον ρουμανικό σύλλογο, αφού ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τη συμφωνία μαζί του.

Αυτές οι καταστάσεις ουσιαστικά αποτελούν την φυσιολογική συνέπεια των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ σχετικά με το οικονομικό κομμάτι. Για την ακρίβεια, τούτη τη στιγμή είναι σε εκκρεμότητα το θέμα του βασικού χορηγού και τα έσοδα από την διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Την ίδια ώρα, ο «Δικέφαλος» δεν έχει ξεφορτωθεί κάποια μεγάλα συμβόλαια ή ακόμη, δεν έχει καταφέρει να εξοικονομήσει χρήματα μέσω των πωλήσεων ποδοσφαιριστών. Κι αυτά τα δεδομένα, αναγκάζουν τους επιτελείς της ομάδας να εμφανίζονται διστακτικοί σε μεταγραφικό επίπεδο.

Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο φέρεται να ένα βήμα πριν την συμφωνία με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, πράγμα που σημαίνει ότι χάνεται ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πάντως το όνομα του Τζιανλούκα Κομότο. Για την ακρίβεια, τονίζει ότι ο 31χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Φιορεντίνα βρίσκεται στο στόχαστρο των Θεσσαλονικέων.

Πέραν όμως του ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι υψηλές. Την Τρίτη 29 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Μάριο Μπερέτα και ακολούθως να δρομολογηθούν εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου