ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ηράκλειο: Τραγωδία σε πολυκατοικία - Ένας νεκρός και 12 τραυματίες από φωτιά!

 
 
 
 
 
 
Η έκρηξη έγινε σε συνεργείο, στο υπόγειο της πολυκατοικίας - Μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Νεκρός ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, που έδωσε μάχη για να γλιτώσει από τις φλόγες...

Τραγική τροπή πήρε η ισχυρή έκρηξη που έγινε στις 05:25 στην είσοδο συνεργείου αυτοκινήτων στο Ηράκλειο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 174.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου βρέθηκε απανθρακωμένος από την πυροσβεστική, στις σκάλες μεταξύ υπογείου και ισογείου. Όπως φαίνεται ο άτυχος ιδιοκτήτης προσπάθησε να βγει για να γλιτώσει από τη φωτιά, αλλά δεν τα κατάφερε και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από την έκρηξη πήρε φωτιά όλη η πολυκατοικία
. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα και όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν σκηνές πανικού.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είχε εγκλωβίστεί στην πολυκατοικία και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν κρεβάτια, η 70χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται μια
Τα σωστικά συνεργεία απεγκλωβίζουν τους τραυματίες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα σωστικά συνεργεία απεγκλωβίζουν τους τραυματίες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
44 χρονη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και τραύμα στο χέρι. Η 13χρονη κόρη της νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική. Συνολικά 10 άτομα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Στα 6 παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
 
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τρεις πολύ ισχυρές εκρήξεις που συγκλόνισαν την περιοχή. Αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σωστικά συνεργεία με 9 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην πολυκατοικία και προσπάθησαν αφενός να περιορίσουν και να ελέγξουν την πυρκαγιά, κι αφετέρου να απεγκλωβίσουν τους ενοίκους, καθώς η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα από το κλιμακοστάσιο στους ορόφους.

Πυροσβέστης προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πυροσβέστης προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το υπόγειο όπου φιλοξενείτο συνεργείο αυτοκινήτων καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστησαν το ισόγειο και ο πρώτος όροφος της πολυκατοικίας. Σοβαρές ζημιές υπέστησαν και 6 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από την πολυκατοικία. Σε γειτονικές κατοικίες από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν, έσπασαν πολλά τζάμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου