ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Φωτιά έπιασε το υπόγειο πολυκατοικίας στην Κρήτη - Κινδύνευσαν δεκάδες άτομα - Αρκετοί τραυματίες...

 




Ισχυρή έκρηξη που έγινε στις 05:25 στην είσοδο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Ηράκλειο, η οποία βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 174 προκάλεσε φωτιά σε όλο το κτίριο είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μια ηλικιωμένη γυναίκα να υποστούν 2 άτομα εγκαύματα ...και αλλά 8 να μεταφερθούν με αναπνευστικά προβλήματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η ηλικιωμένη αν και στην αρχή είχε θεωρηθεί νεκρή μετά από καρδιοανάνηψη σύμφωνα με το Βενιζελειο Νοσοκομείο επανήλθε και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου

Όλα ξεκίνησαν στις 05:25 όταν ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη και εκτιμάται ότι η φωτιά προήλθε από το υπόγειο. Η φωτιά επεκτάθηκε στο ισόγειο και έπιασε και το πρώτο όροφο.

Συγχρόνως μεγάλο σύννεφο καπνού κατέλαβε όλη την πολυκατοικία με αποτέλεσμα να είναι αποπνικτική η κατάσταση για τους ενοίκους που την ώρα εκείνη ήταν στα κρεβάτια τους.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής αυτοκίνητα της πυροσβεστικής με πολυμελές προσωπικό και κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά ενώ παράλληλα έβγαλαν τους ενοίκους από τα διαμερίσματα τους

Παράλληλα με την Πυροσβεστική μεγάλη δύναμη του ΕΚΑΒ με 9 ασθενοφόρα έσπευσε στον τόπο της πυρκαγιάς.

Αμέσως ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός των ενοίκων και η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο .

Μεταξύ αυτών που μεταφέρθηκαν ήταν και μια ηλικιωμένη την έβαλανστη κινητή μονάδα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίσης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ άλλα 8 άτομα μεταξύ των οποίων και παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και 2 με εγκαύματα

Στο μεταξύ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη ενώ εξετάζεται σύμφωνα με τις αρχές, το ενδεχόμενο οι εκρήξεις να προήλθαν από συνεργείο αυτοκινήτων .



Ήταν λίγο μετά τις 05:30 το πρωί όταν ξέσπασε φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως οι φωτιά ξεκίνησε από σταθμευμένη νταλίκα έξω από την πολυκατοικία τελικά δεν επιιβεβαιώθηκαν.

Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλη την πολυκατοικία. Αμέσως έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα και γερανός της πυροσβεστικής όπου άρχισε να βγάζει τους κατοίκους που είχαν εγκλωβιστεί σε αυτήν.

Έτσι μετά από 45 λεπτά περίπου η πολυκατοικία εκκενώθηκε. 9 άτομα τραυματίστηκαν ενώ μια γυναίκα 70 ετών μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου