ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν, όταν ποδοπατήθηκαν σε φεστιβάλ μουσικής στη Γερμανία - Συγκλονισμένη δηλώνει η Άγκελα Μέρκελ...

 







 Τους 19 έχουν φτάσει οι νεκροί και τους 340 τουλάχιστον οι τραυματίες από τη χθεσινή τραγωδία στο μουσικό φεστιβάλ Love Parade στην πόλη Ντούισμπουργκ της δυτικής Γερμανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο αστυνομικός διευθυντής του...
Ντούισμπουργκ, ανέφερε οτι οι θεατές ποδοπατήθηκαν εξ αιτίας του μαζικού πανικού που προκλήθηκε στη σήραγγα εισόδου στο χώρο του φεστιβάλ. 
Ελικόπτερα προσγειώθηκαν στην περιοχή, ενώ τα σωστικά συνεργεία δυσκολεύτηκαν να πλησιάσουν στο σημείο, καθώς υπολογίζεται ότι στην πόλη είχαν συγκεντρωθεί για το φεστιβάλ 1,4 εκ. άτομα. Το χώρο περιφρουρούσαν 1.200 αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν αδύνατο να ελέγξουν το πλήθος όταν δημιουργήθηκε ο πανικός. Τα άτομα που παρακολουθούσαν τις μουσικές εκδηλώσεις συνέχισαν να διασκεδάζουν μη γνωρίζοντας τί είχε συμβεί στη σήραγγα της εισόδου.
Η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ εξέφρασε τη θλίψη της και δήλωσε συγκλονισμένη από το τραγικό δυστύχημα. "Σε αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις μου βρίσκονται με τους συγγενείς των θυμάτων. Η συμπάθεια μου και η θλίψη μου είναι μαζί τους", δηλώνει η γερμανίδα καγκελάριος. "Οι νεαροί άνθρωποι πήγαν στο πάρτι, αλλά αντί να διασκεδάσουν άλλοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Είμαι συγκλονισμένη και ταραγμένη από τον αμέτρητο πόνο", κατέληξε η Αγκελα Μέρκελ.

Το πρώτο φεστιβάλ Love Parade πραγματοποιήθηκε το 1989 στο Βερολίνο μετά την πτώση του Τείχους. Ωστόσο, ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων ανάγκασαν τις αρχές να διακόψουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στο κέντρο της γερμανικής μεγαλούπολης και έτσι η Love Parade, από το 2007, μεταφέρθηκε σε άλλες πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου