ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Γιουρόπα Λιγκ: Ολυμπιακός-Μακάμπι 2-1, Γιαγκελόνια-Άρης 1-2

 







Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μακάμπι 2-1 στο άδειο από κόσμο Καραϊσκάκη και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με πέναλτι του Μεντουτζάνιν που παραχώρησε ο Γκαλίτσιος, είχαν δοκάρι στο 45' με τον Ιτζάκι, όμως οι «ερυθρόλευκοι»... στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή (κόκκινη στο 60’ ο Μπάνινγκ) ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ με γκολ των Ζαϊρί (66’) και Ρόμενταλ (73’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού, Μαρέσκα, Ρόμενταλ (80' Ιμπαγάσα), Μιραλάς (51' Ζαϊρί), Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ (62' Μήτρογλου)
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Στράουμπερ, Σαμπάν, Μπάνινγκ, Νιβάλντο, Μεντούντζανιν (80' Μπουζάγκαλο), Ιτζάκι (72' Άβιτορ), Ζιβ, Γκαφνί, Σιντιμπέ, Κολαούτι (62' Γιένι), Στρουλ.








Με δύο γκολ του Κάλβο (3' πεν. , 7'), ο Άρης επιβλήθηκε στο Μπιάλιστοκ της Γιαγκελόνια με 2-1 και ουσιαστικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Οι Πολωνοί μείωσαν στο 24' σε 2-1 με τον Κρζιμπ. Οι "κίτρινοι" στο πρώτο ημίχρονο επέβαλλαν το ρυθμό τους και διατήρησαν τον έλεγχο. Στο β' ημίχρονο οι Πολωνοί ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ οι "κίτρινοι" έπαιξαν με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: Σαντομιέρσκι, Κασκελάν, Σκέλα, Λέφτσουκ (23' Χέρμες), Κούπιτς, Λάτο (59' Μπούρκχαρντ), Νοραμπουένα, Ρανγκέλ, Κρζιμπ, Γκροζίτσκι, Φρανκόφσκι (82' Μακουσέφσκι).
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Ναφτί (79' Πρίττας), Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο (64' Τσεσνάουσκις), Κόκε (70' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου