ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η φτώχεια "πληγή" για 50.000 Βούλγαρους...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnR9psOfw6aKEBRfP-ugTduTo4MdFSQNB6nWYIhbqb4sNh2DP-Cop3Fv33wFkVHwwUI6cq1iJrbwtn_PI8oVsXv_ZTzgg1hRla3-3EyOfLBnoZ5GtXNyyXNYWuhuMDi2DbPjMpymG9JDM/s400/%CE%A6%CE%A4%CE%A9%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91.jpg 





Πενήντα χιλιάδες Βούλγαροι είναι αναγκασμένοι, λόγω έλλειψης χρημάτων, να μην τρώνε τουλάχιστον ένα από τα βασικά γεύματα στη διάρκεια της ημέρας, επισημαίνεται σε έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο Ανοιχτής Κοινωνίας, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα, για τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής... κρίσης στη Βουλγαρία.Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύονται στο πρωτοσέλιδο της βουλγαρικής εφημερίδας "Νόβιναρ" και σε άλλες βουλγαρικές εφημερίδες.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Βούλγαροι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για ένα από τα βασικά γεύματα, έχουν, συνήθως, εισόδημα περίπου 150 με 200 λέβα (περίπου 100 ευρώ/ ανά μήνα) και αντιστοιχούν στο 20% του συνόλου των φτωχότερων οικογενειών στη χώρα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Μόνιτορ", ο εκπρόσωπος του εθνικού Δικτύου Καταπολέμησης της Φτώχειας, Ντούχομιρ Μίνεφ υπογράμμισε πως η φτώχεια γίνεται μεγαλύτερη, λόγω της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου