ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Απάντηση του Ι.Κ.Α. στο αίτημα του Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για επιπλέον στελέχωση με Ιατρικό προσωπικό του Υποκ/τος ΙΚΑ Γρεβενών

http://www.kalabakacity.gr/images/stories/REPORTAZ/syntaxiouxoi.jpg 




Στις 3 Μαρτίου 2010 ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης με έγγραφό του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λοβέρδο ζητούσε την Στελέχωση του Υποκαταστήματος Ι.Κ.Α. ΕΤΑΜ Γρεβενών με επιπλέον Ιατρικό προσωπικό. Αίτημα το οποίο ετέθη πολλές φορές ...από το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ν. Γρεβενών προς το Νομάρχη. Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), η Γενική Δ/νση Υπηρεσιών Υγείας και μετά τη σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας, απαντά στο αίτημα του Νομάρχη Γρεβενών με ημερομηνία 5 Ιουλίου 2010 έγγραφό του, στο οποίο αναφέρει:
Στο Υποκ/μα Ι.Κ.Α.- ΕΤΑΜ Γρεβενών, σύμφωνα με τον οργανισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, συνολικά προβλέπονται έντεκα (11) ιατροί και υπηρετούν έντεκα (11), καθώς και ότι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ ανέρχονται στους 8.592.
Όσο αφορά το αίτημα σας, για στελέχωση του Υποκ/τος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Γρεβενών με επιπλέον ιατρικό προσωπικό, ιδιαίτερα με την ειδικότητα μικροβιολόγου, νευρολόγου, οφθαλμιάτρου, πνευμονολόγου και ωτορινολαρυγγολόγου, σας γνωρίζουμε ότι προς το παρόν δεν έχουμε την δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος.
Κατανοούμε όμως τις ανάγκες των ασφαλισμένων και συνταξιούχων της περιοχής του Ν. Γρεβενών και όταν εξασφαλίσουμε έγκριση για προσλήψεις (σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου), θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την στελέχωση του ανωτέρω Υποκ/τος με ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της περιοχής. 
ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Συγνώμη ρε παιδιά. Έπρεπε να περάσουν 4 μήνες για να μας πουν ότι δεν μπορούν να στελεχώσουν το Υποκατάστημα ΙΚΑ ΕΤΑΜ Γρεβενών με επιπλέον ιατρικό προσωπικό; Μπράβο ταχύτητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου