ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Ριέρα πήρε τη φανέλα με το 77 και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει τίτλους και να αφήσει το δικό του στίγμα στον Ολυμπιακό











Και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Αλμπερτ Ριέρα. Η ΠΑΕ τον παρουσίασε και ο Ισπανός άσος υποσχέθηκε τίτλους «γιατί αυτό μου έχει λείψει στην καριέρα μου, έστω και αν έπαιζα σε μια μεγάλη ομάδα , όπως είναι η Λίβερπουλ».Ο Ριέρα δήλωσε ξανά εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ολυμπιακού και συνέδεσε την παρουσία τού κόσμου με το νούμερο της φανέλας του: «Αυτό που συνέβη στην υποδοχή ήταν πιο πάνω από ό,τι περίμενα! Εύκολα πήρα την απόφαση να... έρθω, γνώριζα για τον Ολυμπιακό. Εχει ζεστό κόσμο, μου αρέσει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα σε ντέρμπι και πήρα το 77! Σημαίνει πολλά για τον κόσμο το 7 και το 77 είναι δύο φορές το 7! Το 11, που φορούσα πάντα, είναι πιασμένο και δεν ήθελα να το πάρω από άλλον παίκτη».

Ποιοί είναι οι στόχοι του; « Θέλω τίτλους! Θα δουλέψω σκληρά και θα ετοιμαστώ σύντομα. Ακόμη δεν είμαι έτοιμος γιατί δεν αγωνίστηκα σε κανένα φιλικό με τη Λίβερπουλ.Χρόνο προσαρμογής δεν θα χρειαστώ και πιστεύω να γράψω τη δική μου ιστορία στον Ολυμπιακό! Θα μιλάω στο γήπεδο!Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα και τώρα πάμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα για να γίνει μια από τις 10-15 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.Εχω καταλάβει πόσο πολύ ο κόσμος στηρίζει τους μεγάλους παίκτες. Εχω φιλοδοξία και μεγάλο ενθουσιασμό».

Τη φανέλα με το 77, παρέδωσε στον Ριέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να τονιστεί ότι η παρουσίαση ήταν να αρχίσει στις 13.30 και τελικά πήγαμε στις 17.00! Επρεπε πρώτα να τακτοποιηθούν και τα τελευταία διαδικαστικά...

Tέλος, φιλικό παιχνίδι με τη Ρόμα στις 13 Αυγούστου θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Νέο Φάληρο. Θα είναι η πρόβα τζενεράλε και θα αγωνιστούν όλοι οι παίκτες. Ισως και η επόμενη μεταγραφή, για την οποία τα Μέσα στην Ευρώπη λένε πως θα είναι ο Μπαπτίστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου