ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Κύριε Χαντάβα, είστε εκλεγμένος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Θα βοηθήσετε την Κυβέρνηση σας να καταδικάσει τον νομό που σας εκλέγει βουλευτή; - Η ανατομία ενός εγκλήματος ή αλλιώς ….ΓΙΑΤΙ κ. Χαντάβα; (Γράφει αναγνώστης)...

 







Μπορεί να είναι ένα κακόγουστο αστείο; Μπορεί να είναι ένα παραμύθι για ενήλικες; Μπορεί να είναι η σκληρή πραγματικότητα; Μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί; Ένα είναι σίγουρο: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ!!!! Γιατί έτσι οδηγείται ένας ολόκληρος νομός σε μαρασμό και εξαθλίωση. Ο νομός Γρεβενών που αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών λόγω του ...Χιονοδρομικού του Κέντρου, Εθνικού μάλιστα!
Όκτώ εργαζόμενοι από χρόνια ως εποχιακοί υπάλληλοι (!) και οι οικογένειες τους, βρίσκονται τους τελευταίους μήνες σε εργασιακή ομηρία!!!!!
Μετέωροι ακόμη, ενώ ήδη έχει τυπωθεί η, εκ μέρους της πολιτείας, απόφαση περί διορισμού τους και ενώ έχει δημοσιευθεί ήδη η πρόσληψη τους και σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Ας δούμε λίγο και τις προεκτάσεις:
Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας του νομού Γρεβενών ήταν και εξακολουθεί να παραμένει ο κινητήριος μοχλός μιας σειράς επαγγελματικών τάξεων που προσδοκά να δουλέψει για να ζήσει. Από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, καφετέριες, επιχειρήσεις εξοπλισμού των σκιέρ, εκπαιδευτές και όχι μόνο.
Σήμερα το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας θυμίζει…. νεκρή φύση σε προχωρημένη αποσύνθεση! Κι αυτό ενώ θα έπρεπε να είχαν αρχίσει ήδη εργασίες συντήρησης, αφού… «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», κυρίως όμως γιατί όταν θα αρχίσει να ξαναλειτουργεί πρέπει να εγγυηθεί την ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Μια εύκολα διατυπούμενη δικαιολογία μπορεί να αποτελέσει ο περιβόητος νόμος 3833/2010 του Υπ.Οικονομικών «Περί προστασίας της Εθνικής Οικονομίας-Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης». Θα μπορούσε να ήταν έτσι όμως…..οι μισθοί αυτών των εργαζομένων δεν βαρύνουν τον Κρατικό Προυπολογισμό!

Κύριε Χαντάβα, είστε εκλεγμένος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Θα βοηθήσετε την Κυβέρνηση σας να καταδικάσει τον νομό που σας εκλέγει βουλευτή;

ΓΙΑΤΙ κ. Χαντάβα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου