ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Στον αέρα οι εργαζόμενοι στα Ατλάντικ...

 




Την προστασία της από τους πιστωτές της, με βάση τον πτωχευτικό κώδικα, ζητά από την Δικαιοσύνη η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ».Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών της.Η συγκεκριμένη επιχείρηση απασχολεί 4.000 έως 4.500... εργαζόμενους.
Το αίτημα, που θα εκδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε ημερομηνία που δεν έχει ορισθεί ακόμη, ουσιαστικά αποτελεί μία διαδικασία για την αποτροπή της πτώχευσης.
Η εξέλιξη μπορεί να ήταν και αναμενόμενη, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο Γενικός διευθυντής ΣΕΛΠΕ Αντώνης Ζαΐρης. Όπως είπε υπήρχαν συσσωρευμένες υποχρεώσεις αλλά ζημιές στην επιχείρηση. Ευχήθηκε η εξέλιξη με τα σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ» να μην αποτελέσει ντόμινο στον συγκεκριμένο χώρο.
Και άλλες μεγάλες εταιρίες αντιμετωπίζουν τέτοιους είδους προβλήματα, δήλωσε επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θανάσης Βασιλόπουλος, αναφέροντας ως παράδειγμα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών «Ράδιο Κορασίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου