ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τις συμμορίες μεταναστών - Μπήκαν μέσα σε εκκλησία και διέκοψαν γάμο!....








Πρωτοφανή επεισόδια αργά το βράδυ σε δύο διαφορετικά σημεία της Πάτρας. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ μετανάστες από χώρες της Αφρικής και Ρουμάνοι συνεπλάκησαν στην Ακτή Δυμαίων με μετανάστες από χώρες των Βαλκανίων.Η κατάσταση βγήκε τόσο εκτός ελέγχου που τα... επεισόδια επεκτάθηκαν μέχρι τον περίβολο του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα. Εκείνη την ώρα στην εκκλησία γινόταν ενας γάμος. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων μετανάστες μπήκαν στην εκκλησία για να γλιτώσουν. Δημιουργήθηκε μεγάλη αναταραχή, ο γάμος διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν. Όμως οι έντρομοι καλεσμένοι του ζευγαριού εγκατέλειψαν πανικόβλητοι τον γάμο χωρίς καν να πάρουν τις μπομπονιέρες τους.
Η κατάσταση όμως στο λιμάνι δεν έλεγε να εκτονωθεί! Σε ένα λιμάνι που καθημερινά αναχωρεί χιλιάδες κόσμου τόσο για προορισμούς του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού!
Αναψαν φωτιές σε πρόχειρα καταλύματα, που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.
Η τάξη όμως δεν αποκαταστάθηκε και στις 23.30 το βράδυ έγιναν νέα επεισόδια μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών, αυτή την φορά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, κοντά στην βόρεια είσοδο του λιμανιού. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που κατάφεραν να ηρεμήσουν την κατάσταση, λίγο μετά τα μεσάνυχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου