ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

«Νεκρώνουν» την Πέμπτη δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ...


 






«Λουκέτο» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μπαίνει την Πέμπτη, ημέρα της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει τα εργατικά συνδικάτα, διαμαρτυρόμενα για τις αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά.Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και προγραμματίζουν κοινή συγκέντρωση ...
στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 10 το πρωί, ενώ απεργία πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ, που διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας στις 11 το πρωί.
Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης μετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, οι τελωνειακοί και οι υπάλληλοι στους δήμους και τις νομαρχίες, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση. Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, λόγω της συμμετοχής στην κινητοποίηση των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά.
Επιπλέον, απεργούν οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, οι τραπεζικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει αν και με ποιον τρόπο θα συμμετάσχουν στην απεργία.«Καθηλωμένα» στο έδαφος θα παραμείνουν για τέσσερις ώρες τα αεροπλάνα που εκτελούν πτήσεις εσωτερικού. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας, από τις10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς όλα τα ελληνικά αεροδρόμια.
Την ίδια στιγμή, νέο «μπλόκο» μπαίνει στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην απεργία της Πέμπτης. «Δεμένα» θα μείνουν και τα εμπορικά πλοία, εξαιτίας της απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου