ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ : Καταιγίδες αύριο στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια – Ζέστη στην υπόλοιπη χώρα

 
 
 
 
Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή αλλά όχι σε όλη τη χώρα.Στην Αθήνα η ζέστη θα είναι αφόρητη καθώς το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς ενώ το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία. Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους ...32 βαθμούς Κελσίου.
 
Πιο αναλυτικά:
 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι ενω τη νύχτα οι καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα είναι κατα τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς.
 
Από το μεσημέρι στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Ευβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και απο το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 και πιθανώς κατά τόπους έως 39 βαθμούς κελσιου. Στη Θεσσαλία έως 36 βαθμούς.

Στα νότια της χώρας το σκηνικό του καιρού θα είναι διαφορετικό. Λιακάδα και ζέστη. Στις
Κυκλάδες και την Κρήτη (οπου οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ) η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
 
Ιδια εικόνα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα δωδεκάνησα όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς.
 

Ανάσα δροσιάς απο Δευτέρα

Τη
Δευτέρα αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών η καταιγίδων μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
 
Για την Τρίτη και την Τετάρτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου