ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τελευταία ευκαιρία για τον Πυρσό... - Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΑΟ Σειρήνας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieQAqR7uMrPXiz-kQRfFCAhUCXHToah4tfQMrp3q_3_hOQuBtkcL5UFNgrmCX5s9n5KF1CPL4vbRZ7Ja8W9siyJu_4i_j1_7ktNkR6tLMd73RPrmD5k8rt1oZmgwFXoQNlpyC6BXyoU88/s1600/pyrsosAnimated.gif





 Η Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010 θα είναι και η τελευταία ημερομηνία της προσπάθειας που καταβάλλεται από μέλη της διοίκησης του Πυρσού, προκειμένου να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και να επανδρωθεί το έμψυχο δυναμικό.Από κει και πέρα αν ευοδωθούν οι προσπάθειες, πρέπει τάχιστα να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για ...να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος. Εξάλλου μόλις 6 ομάδες και στους δυο ομίλους μέχρι τώρα δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περσινό ρόστερ παραμένουν μόνο οι: Αλεξανδρής, Δούμας, Κουρέλλας, Ασλανίδης, ενώ θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό νεαροί ταλαντούχοι Γρεβενιώτες παίχτες. Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης του μεγαλομετόχου κ. Παπαϊωάννου και της ύστατης προσπάθειας των παραγόντων του Πυρσού.






 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgSRA9iVfvINbGrM3LyE_mI5LODRzuBCS4QM4npQ0RuQBQF3nT9H9j2uY2JoxN8QNpOqx4c8RxfX26x-L1pcsuRZChGTCsQr8-UQyQD_wImIGiVer4HT_Yi9UGVxCUt-1ZfHU6IyLKDK4/s320/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF.jpg
Παραίτηση του Προέδρου της Α.Ο. Σερήνα

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Πρόεδρος της ΑΟ Σειρήνας Βασίλης Μπαλντούμης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η Παραίτηση έγινε αποδεκτή από τα μέλη του ΔΣ και στη θέση του, νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της ομάδας Κώστας Ελευθεριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου