ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 0-2 ..."οι παρενέργειες και τα λάθη" (video)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhg49xoqPxyIoNgCghLjk9O6dEfdt8Z1wyGxmRZWrlNOwbRu-ei_mswwd5TpaImbyQPp6Hxp0g_oCIWzdmdmTBGBCpLC9lr4wRaZXC4XZIsWzdsHknV3QD-qW_SJKZ0jSOgceUZmgtv6sw/s1600/600_OAKA.jpg 





Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ αυτή την φορά, με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, σε έναν αγώνα που θεωρητικά θα ήταν η ευκαιρία του ΠΑΟ να πάρει τους πρώτους βαθμούς στη φετινή του πορεία στο Champions League. Οι πράσινοι, ξεκίνησαν δυνατά, με τον Σισέ να κάνει το... πρώτο σουτ στο πρώτο μόλις λεπτό, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Βίλαντ.Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την Κοπεγχάγη να είναι πολύ καλά διαβασμένη, κλείνοντας τους διαδρόμους και βγαίνοντας επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.Ο Σισέ ήταν απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης, κλεισμένος πάντα από δύο και τρεις αμυντικούς, χωρίς κανένα στήριγμα δίπλα του, δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της Κοπεγχάγης.Νίνης και Γκαρσία κινήθηκαν στα ρηχά, ενώ ο Λέτο από δεξιά δεν είχε στήριγμα και προσπαθούσε με ατομικές προσπάθειες να τροφοδοτήσει τον μοναδικό επιθετικό (Σισέ) στην περιοχή.Στο 28' ο Εντόι τροφοδοτείται στον κενό χώρο, ο Τζόρβας επιχειρεί έξοδο χωρίς λόγο, εκτός περιοχής και δέχεται ένα εύκολο γκολ.
Στο 37' χάθηκε η μπάλα στο κέντρο, ο Ζιμπέρτο κάνει το φάουλ, παίρνει κίτρινη και από την εκτέλεση έρχεται το δεύτερο γκολ για την Κοπεγχάγη, με τον Βίνγκαρ να σουτάρει δυνατά στην ευθεία, δίπλα από το "τείχος", ο Τζόρβας ανέτοιμος και πάλι, είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του για δεύτερη φορά.
Στο δεύτερο ημίχρονο αμέσως μετά την αποβολή του Ζιλμπέρτο με δεύτερη κίτρινη, μόλις στο 49', ουσιαστικά χάθηκε κάθε ελπίδα να γυρίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι.Η φιλοξενούμενοι, αν και κέρδιζαν με δύο γκολ διαφορά, σεβάστηκαν τον αντίπαλο, δεν ανοίχτηκαν, έπαιξαν έξυπνα, είχαν και δοκάρι στο 70', πήραν την νίκη εύκολα και πλέον είναι στην κορυφή του ομίλου.
"Παρενέργειες των διοικητικών προβλημάτων του καλοκαιριού και των ατομικών λαθών" ήταν η αιτία για την εικόνα της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με δήλωση του κ. Πατέρα στο τέλος του αγώνα.
"Δεχθήκαμε εύκολα το πρώτο γκολ από δικό μας λάθος και η αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα κατέστησε το δεύτερο ημίχρονο ανύπαρκτο για την ομάδα" τόνισε ο Νιόπλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου