ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πέταξε... πετσέτα ο Παναγόπουλος...







Δεν υπάρχει σχεδιασμός για γενική απεργία στο άμεσο μέλλον. Παρά τις πολλές απεργίες που έκανε η ΓΣΕΕ, εφαρμόστηκαν...
οι αυστηρές πολιτικές που περιγράφονται στο Μνημόνιο με την ΕΕ και το ΔΝΤ και δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις». Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν υποστεί μεγάλες μισθολογικές μειώσεις και την πιο βίαιη επίθεση στα δικαιώματά τους. Η τακτική και η στρατηγική τους είναι σεβαστή, αλλά δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε», υπογράμμισε, εκτιμώντας πως τα μέτρα λιτότητας μπορεί να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή.
Φοβάμαι ότι, αν δεν αντιμετωπιστεί, η ανεργία θα γίνει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που θα οδηγήσει σε αντιδράσεις εκτός των θεσμοθετημένων διαδικασιών, στην αντίδραση των ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί και δεν έχουν άλλο τρόπο να αντιδράσουν. Η εκτίμησή μας είναι ότι οι άνεργοι θα αυξηθούν κατά 150.000 - 170.000 άτομα το 2011». Αυτά δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος και εσείς δεν κάνατε ούτε μία αναφορά! Το ότι πετάει "λευκή πετσέτα" ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν ενδιαφέρει κανέναν; Μπορεί να μας απαριθμήσει κάποιος πόσες απεργίες έκανε η ΓΣΕΕ το τελευταίο διάστημα, γιατί εγώ θυμάμαι την τελευταία τον Μάιο...
Μπορεί να μας πει κάποιος από την ΓΣΕΕ πόσες απεργίες είχαν γίνει για να διασφαλιστούν κάποτε δικαιώματα των εργαζομένων που σήμερα εν μία νυκτί καταργούνται; Ντροπή του! Τελικά ο συνδικαλιστικός ηγέτης της Ελλάδας είναι ένας από αυτούς που την ξεπουλάνε. Γι αυτό όταν του επιτέθηκαν έξω από την Βουλή πήγε και κρύφτηκε μέσα σε αυτή... Ντροπή και αίσχος κ. Παναγόπουλε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου