ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ρεκόρ στις κλοπές ποδηλάτων στη Θεσσαλονίκη...


 





Θύματα κλοπής έχουν πέσει περισσότεροι από τους μισούς ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη, κυρίως στο κέντρο της πόλης ακόμα κι αν είναι δεμένα με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα.Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από έρευνα που διενήργησαν οι Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο...
των προσπαθειών τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου των κλοπών ποδηλάτων, καθώς, όπως διαπιστώνεται, υπάρχει ραγδαία αύξηση, που φτάνει σε ποσοστά ρεκόρ για το έτος 2010.
Συγκεκριμένα, πάνω από 80 ποδήλατα των ερωτηθέντων στην έρευνα εκλάπησαν μέσα στο 2010, τη στιγμή που τον προηγούμενο χρόνο ήταν περίπου 50.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Διαδίκτυο κατά το διάστημα 6 Ιουλίου 2010 μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2010 και απάντησαν 286 άτομα, εκ των οποίων 73% ήταν άντρες και 27% γυναίκες. Το 53% των ερωτηθέντων είναι μεταξύ 18 και 30 ετών.
Όπως παρατηρείται, οι κλέφτες "προτιμούν" τα ολοκαίνουργια ποδήλατα, αφού το 55% των ερωτηθέντων που έχουν πέσει θύματα κλοπής τουλάχιστον μία φορά, έχουν χάσει το μόλις ενός έτους ποδήλατό τους (ποσοστό 60%).
Επιπλέον, το 22% των ποδηλάτων που εκλάπησαν ήταν δεμένα με λεπτό σύρμα, 20% με κουλούρα, 19% με χοντρό σύρμα, ενώ μόλις το 3% ήταν κλειδωμένο με πέταλο, το οποίο αποτελεί το βέλτιστο τρόπο κλειδώματος (ανάλογα βέβαια και με την κλίμακα ασφαλείας του).
Το μεγαλύτερο ποσοστό των κλοπών πραγματοποιείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην ευρύτερη περιοχή αλλά μεγάλος αριθμός κλοπών, σημειώνεται και ανατολικότερα, στις περιοχές νοτίως της λεωφόρου Κ. Καραμανλή.
ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου