ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων - Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη...

 







Η απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων για συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, καθώς και η κλιμάκωση επεισοδίων εις βάρος Ελλήνων και ξένων μεταφορέων στις εθνικές οδούς, οδηγεί στα άκρα την κατάσταση. Είναι έτοιμη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για με την οποία επιτρέπεται στα ιδιωτικά φορτηγά να εκτελούν δημόσιες μεταφορές....
Συνεδριάζουν το απόγευμα η ΕΣΕΕ με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα δίνει τη δυνατότητα στα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης να εκτελούν δημόσιες μεταφορές, θα καταθέσει ίσως και την Πέμπτη η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης.
Όπως αποφασίστηκε επίσης σε άτυπη σύσκεψη θα αναλάβει δράση η αστυνομία και θα εφαρμοστεί ο νόμος για όσους ιδιοκτήτες φορτηγών αρνούνται να προσφέρουν έργο.
Επί ποδός οι ιδιοκτήτες
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως.
Τις δύο επόμενες ημέρες οι αυτοκινητιστές θα εξυπηρετούν δωρεάν όσους πολίτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με λύματα δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους Γιώργος Τζωρτζάτος.
Ο υφυπουργός Μεταφορών Σπύρος Βούγιας, είχε προειδοποιήσει τους μεταφορείς ότι εάν δεν αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τότε θα αναλάβουν δράση οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες οδηγών που δέχονται επιθέσεις. Οδηγός φορτηγού κατήγγειλε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, «ΣΚΑΪ Τώρα», ότι δέχτηκε επίθεση από περίπου 50 άτομα μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Όπως είπε του έσκασαν τα λάστιχα και προκάλεσαν φθορές στο όχημα το δικό του και ένος συναδέλφου του.
Στο μεταξύ, το σχηματισμό δικογραφίας για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου, με αφορμή τους πυροβολισμούς που έριξαν κάποιοι κατά φορτηγών στην Μαλακάσα.
Η Εισαγγελέας δίνει εντολή προς την Αστυνομία να σχηματίσει δικογραφία που θα στρέφεται κατά αγνώστων δραστών και ζητά την εντατικοποίηση των ερευνών ώστε να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για την επίθεση κατά των φορτηγών.
Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης τόνισε: «Μας απογοητεύει και μας προβληματίζει η απόφαση. Ζητήσαμε μια εβδομάδα ανακωχή για να αδειάσουν τα λιμάνια από τα κοντέινερ και να πάνε εμπορεύματα στα νησιά. Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι εσωτερικό συνδικαλιστικό των μεταφορέων και αποφασίσει μια επιτροπή αγώνα. Διάλεξαν έναν μοναχικό δρόμο».
Ο κ. Κορκίδης δήλωσε πως «δεν είναι τραγικές οι ελλείψεις προϊόντων, αλλά η αγορά δεν μπορεί να δουλέψει υπό ομηρεία» και πρόσθεσε πως σημαντικό πρόβλημα έχουν οι βιοτεχνίες και το χονδρεμπόριο που δεν μπορούν να παραλάβουν πρώτες ύλες.
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ ανακοίνωσε πως το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γ.Κασιμάτη, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση της αγοράς, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων.
Ο κ. Κορκίδης ζήτησε εκ νέου παρέμβαση από την κυβέρνηση.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου