ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σουηδία: Νίκη της Κεντροδεξιάς, στη Βουλή η ακροδεξιά








Νίκη του Κεντροδεξιού Συνασπισμού του πρωθυπουργού Fredrik Reinfeldt στις εκλογές στη Σουηδία με ποσοστό 49,1% έναντι 45,1% του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Mona Sahlin, προβλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα σύμφωνα με τον Σουηδικό Τύπο...
Το ακροδεξιό κόμμα «Δημοκράτες της Σουηδίας» (SD) κατάφερε να συγκεντρώσει το 4,6% των ψήφων και για πρώτη φορά καταλαμβάνει θέσεις στο εθνικό κοινοβούλιο.
Η νίκη του συνασπισμού των τεσσάρων κομμάτων υπό την ηγεσία του Fredrik Reinfeldt, είναι η δεύτερη εδώ και έναν αιώνα σε μια χώρα όπου οι Σοσιαλδημοκράτες είχαν δημιουργήσει το λεγόμενο Σκανδιναβικό μοντέλο και κυριαρχούσαν στην πολιτική ζωή.
Το κοινωνικό κράτος που εφήρμοσαν οι Σοσιαλδημοκράτες στη Σουηδία αναμένεται να τεθεί σε αμφισβήτηση από τον Νεο- Φιλελεύθερο συντηρητικό συνασπισμό του Fredrik Reinfeldt
Την ίδια στιγμή η δεξιά στροφή των Σουηδών δεν σηματοδοτείται μόνοι από την νίκη της Νεο- Φιλελεύθερης Συμμαχίας, αλλά και από την είσοδο στη Βουλή του ακροδεξιού κόμματος των «Δημοκρατών της Σουηδίας» το οποίο έθεσε σαν προτεραιότητα στην πολιτική του ατζέντα την αυστηρή εφαρμογή των νόμων για την απέλαση των μεταναστών από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου