ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αμεσο διορισμό των νοσηλευτών ζητά από τις διοικήσεις των νοσοκομείων ο Ανδρέας Λοβέρδος... -Σχολιάζει ο ΑΕΤΟΣ....


Εκκρεμεί η πρόσληψη 971 νοσηλευτών ΤΕ, όπως σημειώνει ο υπουργός Υγείας 





Ευθύνες στις διοικήσεις των νοσοκομείων για καθυστερήσεις στη διαδικασία διορισμού νοσηλευτών επιρρίπτει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Με επιστολή του ζητά από τους διοικητές των νοσοκομείων να εξαλείψουν τις καθυστερήσεις και να προχωρήσουν άμεσα στις...
προσλήψεις. Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Λοβέρδος αναφέρει:

«Κύριε Διοικητά,
Στις 16/09/10 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Νικόλαος Πολύζος, με εγκύκλιό του, σας ζήτησε να προχωρήσετε γρήγορα στις εκ μέρους σας οφειλόμενες διαδικασίες για τον διορισμό νοσηλευτικού προσωπικού ΠΕ και ΤΕ.
»Θεωρώ αδιανόητο να υποβάλλουν οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες, αλλά ενίοτε και εσείς οι ίδιοι, διαμαρτυρίες για έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και να καθυστερούν τα ίδια τα νοσοκομεία τη διοικητική διεκπεραίωση των σχετικών πράξεων. Με άλλα λόγια, θεωρώ αδιανόητο να καθυστερούν οι υπηρεσίες σας την εκ μέρους του Υπουργείου πρόσληψη 971 νοσηλευτών ΤΕ.
»Φρόντισα ο ίδιος να εξαλείψω τις καθυστερήσεις και τις αγκυλώσεις των υπηρεσιών του Υπουργείου μας ως προς το θέμα αυτό. Παρακαλώ, λοιπόν, και εσάς να εξαλείψετε πάραυτα τις δικές σας καθυστερήσεις. Το υφιστάμενο προσωπικό του νοσηλευτικού κλάδου δεν αντέχει άλλο και δεν χρωστά τίποτε να υφίσταται, με τρόπο δραματικό, τις καθυστερήσεις μας».

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Ποιόν δουλεύει τελικά ο Λοβέρδος; Το ΠΑΣΟΚ δεν είπε κάντε περικοπές, και μάλιστα κάποιοι διοικητές έκοψαν κι από τα... φάρμακα των Νοσοκομείων!!! για να είναι αρεστοί σε αυτούς που τους διόρισαν. Ναι είναι γνωστό πως εάν έχετε λιγότερους ασθενείς (αφού οι άλλοι δεν θα αντέξουν με λίγα φάρμακα και θα μας αποχαιρετήσουν για πάντα), τότε τα έξοδα θα είναι περιορισμένα. 
Είναι δυνατόν αγαπητέ Αντρέα να  ζητάς από άλλους ευθύνες όταν ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος είσαι εσύ; Το Υπουργείο σου έχει κλείσει ουκ ολίγα Νοσοκομεία... 
Στα Γρεβενά, όπως και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, δεν ξέρουμε τι θα πει Παιδιατρική, και συ μιλάς για ευθύνες δικών σου ανθρώπων; Εάν δε σου κάνουν άλλαξτους  τώρα. 
Το ότι: "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" το γνωρίζεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου