ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ελευθέριος Ιωαννίδης, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης: Κοζάνη «Τόπος να ζείς»...











Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοιχτή γενική συνέλευση των μελών της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης: Κοζάνη «Τόπος να ζείς», με μεγάλη προσέλευση δημοτών της ευρύτερης περιοχής του νέου Δήμου Κοζάνης. Έγινε ένας απολογισμός της...
έως τώρα δράσης της Κίνησης, ο οποίος συνοδεύτηκε και από την παρουσίαση των προγραμματισμένων δράσεων ως τις εκλογές. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγράμματός, τα οποία διαμορφώθηκαν συλλογικά από τις Θεματικές Ομάδες μελών της Κίνησης, ενώ ακολούθησε ένας ανοιχτός κι εποικοδομητικός διάλογος, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να πάρει το λόγο και να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία.
Τέλος με βάση την πάγια δέσμευση της Κίνησης για ανοιχτές διαδικασίες, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα ως επικεφαλής του συνδυασμού, τον κ. Ιωαννίδη Ελευθέριο*, μέλος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης.

Η ανοιχτή Γενική Συνέλευση ήταν ένα μόνο βήμα σε μια μακρά πορεία. Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον ανοιχτό και δημοκρατικό χαρακτήρα της προσπάθειας μας και να αποδείξουμε πως είμαστε πραγματικά μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση ενεργών πολιτών για τον νέο δήμο Κοζάνης. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για όλους τους ενεργούς πολίτες της περιοχής να γίνουν μέρος της διεξόδου που όλοι αναζητούμε.
Η Συντονιστική Επιτροπή.
http://www.toposnazeis.gr

* Ο Λ. Ιωαννίδης είναι 33 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας, απόφοιτος ΤΕΙ και μέλος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης καθώς και του Συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος Μαυροδεντρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου