ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Το κλειστό «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας θα είναι από εδώ και στο εξής η νέα έδρα της ομάδας μπάσκετ του Πανελλήνιου...

 





Η ΚΑΕ Πανελλήνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους της αλλαγής έδρας της ιστορικής ομάδας: «Η πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, η ιστορική πόλη της Λαμίας, θα αποτελέσει την έδρα της ΚΑΕ Πανελλήνιος την προσεχή αγωνιστική περίοδο.Ο ιδιοκτήτης... τής ΚΑΕ κ. Μίνως Κυριακού και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς συμφώνησαν σήμερα στη μεταφορά της έδρας της ομάδας μπάσκετ στη Λαμία και τη χρησιμοποίηση του Χαλκιοπουλείου Δημοτικού Γυμναστηρίου της πόλης στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και του Eurocup.

Βασικοί άξονες της νέας αυτής συνεργασίας είναι:
* Η προβολή του μπάσκετ στην περιφέρεια και ιδιαίτερα σε μία πόλη που φημίζεται για την "μπασκετική της ταυτότητα" και βρίσκεται σε νευραλγικό σημείο της χώρας.

* Η διάδοση του μπάσκετ και του αθλητικού πνεύματος στη νεολαία μίας ευρύτερης περιοχής της χώρας, που ασφαλώς αξίζει να διαθέτει μία ομάδα διεθνών προδιαγραφών στον γεωγραφικό της χώρο.

* Η αναβάθμιση, οικονομική και αθλητική της πόλης, καθώς και η ενίσχυση της διεθνούς προβολής της, μέσω της συμμετοχής του Πανελληνίου στο Eurocup και της ενεργούς παρουσίας του στα διεθνή FORΑ του μπάσκετ.

* Η δημιουργία ενός νέου "πνεύμονα" για το ελληνικό μπάσκετ, σε μία δοκιμασμένη φίλαθλα περιοχή, δεδομένου ότι στον άξονα Αθηνών - Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει καμία άλλη πόλη, που να φιλοξενεί ομάδα που να μετέχει στην Α1 κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου