ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Άκαρπη η συνάντηση ιδιοκτητών φορτηγών & εμπόρων ...


 




Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσλειτουργίες που προκαλούν στην αγορά οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις...
των μεταφορέων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδικαλιστές του κλάδου εμφανίστηκαν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, παρά τις εκκλήσεις των εμπόρων να υπάρξει αναστολή των κινητοποιήσεων, για να ανεφοδιαστεί η αγορά, αλλά και να ανοίξει νέος γύρος διαλόγου με το αρμόδιο υπουργείο.

"Προχωρούμε δυναμικά. Θέλουμε η πολιτεία να σκύψει στο πρόβλημά μας", ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδικάτου Ιδιοκτητών κ. Γιώργος Τζωρτζάτος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου για τις παρενέργειες στην τροφοδοσία των επιχειρήσεων και προειδοποίησε ότι "Η αγορά θα νεκρώσει εάν η κατάσταση δεν εκτονωθεί".Δεσμεύτηκε πάντως ότι θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να επιλυθούν τα αιτήματα των μεταφορέων. "Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να απελευθερώσουμε τους δρόμους και όχι το επάγγελμα των μεταφορέων", τόνισε.
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, χωρίς να παρεμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων. Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Στο μεταξύ, μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα διυλιστήρια Καλοχωρίου, με πρωταγωνιστές απεργούς, που προσπάθησαν να εμποδίσουν την έξοδο επιταγμένων βυτιοφόρων. Τα οχήματα τελικά μπόρεσαν να βγουν από τις εγκαταστάσεις, συνοδεία περιπολικών, αλλά οι μεταφορείς τα ακολούθησαν, προκειμένου να τα σταματήσουν στα διόδια Μαλγάρων.

Τελικά, με τη συνδρομή της αστυνομίας, πέρασαν από τα διόδια και κατευθύνθηκαν στην Κατερίνη, όπου ήταν και ο τελικός τους προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου