ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πορείες διαμαρτυρίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης - Κατάληψη σε περίπτερο της ΔΕΘ...


Ο 60χρονος που πέταξε παπούτσι στον Πρωθυπουργό







Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν μία σειρά από κοινωνικές ομάδες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 18:00 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι περισσότερες πορείες διαμαρτυρίας, ενώ το πρωί πραγματοποιήθηκε κατάληψη περιπτέρου στη ΔΕΘ από...
ωρομίσθιους και αναπληρωτές καθηγητές. Αυτή την ώρα, αυτοκινητοπομπή διεξάγεται από την Αθήνα με κατεύθυνση τη ΔΕΘ, χωρίς διόδια. Οι διαδηλωτές θα καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ.
Η καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.
Η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα γίνει στο άγαλμα Βενιζέλου στην Εγνατία, ενώ στον ίδιο χώρο στις 18:30 θα συγκεντρωθούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη λεωφόρο Νίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα συγκεντρωθούν μέλη του ΠΑΜΕ και στις 18:30 στην Καμάρα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της εξωκοικοβουλευτικής Αριστεράς.
Ακόμη, στις 19:00 στην πλατεία Συντριβανίου θα γίνει συγκέντρωση αντιεξουσιαστικών κινήσεων και όσων συμμετείχαν στο φεστιβάλ «Άμεση Δημοκρατία» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Άγνωστο παραμένει τελικά τι θα κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μέσω διαδικτύου καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προφυλάκιση πέντε φιλάθλων της ομάδας που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια.
Αυτοκινητοπομπή από την Αθήνα με κατεύθυνση τη ΔΕΘ χωρίς διόδια
Αυτοκινητοπομπή προς την Θεσσαλονίκη με σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ -σηκώνουμε τις μπάρες» πραγματοποιούν από σήμερα το πρωί «Επιτροπές Αγώνων Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια».
Το κομβόι ανοίγοντας όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς διοδίων από τις Αφίδνες μέχρι τη Θεσσαλονίκη, έχει στόχο τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ.
Με σημείο προσυγκέντρωσης την Καμάρα, αργά το απόγευμα θα ενωθούν με δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, ώστε με πορεία να καταλήξουν έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.


Κατάληψη σε περίπτερο της ΔΕΘ
Το πρωί ωρομίσθιοι και αναπληρωτές καθηγητές πραγματοποίησαν κατάληψη στο περίπτερο 15 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το υπουργείο Οικονομικών.
Οι εκπαιδευτικοί απέκλεισαν το περίπτερο με πανό για περίπου μία ώρα και φώναξαν συνθήματα κατά της εκπαιδευτικής πολιτικής, ενώ ζήτησαν συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας (που φέτος δεν συμμετέχει στην ΔΕΘ).
Ζήτησαν επίσης μαζικούς διορισμούς, κάνοντας λόγο για μεγάλο αριθμό κενών στα σχολεία, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα, εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων φέτος χιλιάδων εκπαιδευτικών.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου