ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η κρυφή ερωτική ζωή της Κάρλα Μπρούνι...


Η κρυφή ερωτική ζωή της Κάρλα 





Βιογραφίας το ανάγνωσμα στη Γαλλία, όπου ο Τύπος οργιάζει για το περιεχόμενο ενός βιβλίου που χαρακτηρίζεται «σοκ» και αφορά την προσωπική ζωή της πρώτης κυρίας της χώρας. Η Μπεσμά Λαχουρί, συγγραφέας του σκανδαλιστικού βιβλίου, το οποίο αναμένεται να...
κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, φέρεται να έχει συγκεντρώσει τα πάντα για «τη μυστική ζωή και τους εραστές» της Κάρλα Μπρούνι- Σαρκοζί. Αυτή η φήμη φουντώνει ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι το βιβλίο καλύπτεται από πυκνό μυστήριο, καθώς ο παρισινός εκδοτικός οίκος Flammarion που θα το κυκλοφορήσει δεν έχει καν δώσει στη δημοσιότητα τον τίτλο του.

«Είναι ένα δυνατό, ελεύθερα γραμμένο βιβλίο που περιέχει εκρηκτικές αποκαλύψεις για τα πάντα: από τις σχέσεις της Κάρλας με μυστικούς εραστές μέχρι... πλαστικούς χειρουργούς» δηλώνει πηγή από τον εκδοτικό οίκο. Η βασική ιστορία είναι για μια περιπετειώδη γυναίκα που ζει έντονα και έχει εμμονή με τον πλούτο και τη διασημότητα. Μάλιστα η ίδια πηγή ξεκαθαρίζει ότι κανείς από το περιβάλλον της Κάρλα Μπρούνι δεν βοήθησε στη συγκέντρωση στοιχείων για το βιβλίο. «Είναι μια ξεκάθαρη, ανεπηρέαστη έρευνα για ένα παγκόσμιας φήμης πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώτη κυρία» αναφέρει χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph».
Στο μεταξύ η συγγραφέας, που έγινε διάσημη από τη βιογραφία του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ζινεντίν Ζιντάν, φέρεται να κρύβεται για να μην αναγκαστεί να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Οσο για τα αντίτυπα που θα βρεθούν στις προθήκες των βιβλιοπωλείων της Γαλλίας σε δύο εβδομάδες, φρουρούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων φέρεται να είναι με το όπλο παρά πόδα για την αντιμετώπιση ενός μιντιακού σκανδάλου. Πηγή του προεδρικού περιβάλλοντος μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει ότι οποιαδήποτε επίθεση εις βάρος της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, συμπεριλαμβανομένης και της βιογραφίας, θα αντιμετωπιστεί «πολύ σοβαρά». Την ίδια ώρα όμως εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Flammarion ξεκαθάρισε ότι οι δικηγόροι της εταιρείας έχουν εμπλακεί ενεργά στην παραγωγή του βιβλίου και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν «οποιαδήποτε νομική ενέργεια».
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου