ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Νομάρχη Γρεβενών και Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στο Δήμο Γόργιανης ...









Βρισκόμαστε σε έναν Δήμο με πολλές φυσικές ομορφιές, που όμως δεν έχουν αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε μέχρι σήμερα ώστε να βοηθήσουν σημαντικά την περιοχή τόνισε μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ Δημοσθένης Κουπτσίδης, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Γόργιανης κ.Αντώνιο Τσιάρα...
στη διάρκεια της συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα στην έδρα του Δήμου στο Κηπουρειό τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.
Η σημερινή μας παρουσία εδώ εντάσσεται τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης στο πλαίσιο των ενημερωτικών μας επαφών με τους Αιρετούς των ΟΤΑ του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Γρεβενών, ώστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα της υφιστάμενης κατάστασης και των προβλημάτων που υπάρχουν. Θέλουμε να γνωρίζουμε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να ενταχθούν στο προγραμματικό μας λόγο για να ολοκληρωθούν και να υλοποιηθούν και αυτό αποτελεί δέσμευση προς την τοπική κοινωνία.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυτοκινητόδρομο «Ε65» όπου όπως όλα δείχνουν τόνισε η σύνδεσή του με την Εγνατία θα γίνει στο μνημείο στο Κηπουρειό με σημαντικά στο μέλλον οφέλη για την περιοχή.
Ο Δήμαρχος Γόργιανης κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα Δ.Δ. του Δήμου, σε μία σειρά μελετών που έχουν γίνει, τονίζοντας παράλληλα ότι βασική τους προτεραιότητα ως Δημοτική αρχή απετέλεσε η ύδρευση των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου.
Ο κ. Κουπτσίδης ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο όλα όσα ανέφερε προφορικά να τα έχει και γραπτώς έτσι ώστε να αξιολογηθούν αλλά και να δίνουν την ακριβή εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος σε επίπεδο υποδομών και ελλείψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου