ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο πρόεδρος της Βουλής και ο αρχηγός της ΝΔ για την επέτειο...- Μηνύματα για την 28η Οκτωβρίου







«Το μήνυμα της 70ης επετείου είναι διαχρονικό και σαφώς περισσότερο επίκαιρο από ποτέ», τονίζει ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος.«Σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης, που βιώνουμε όλοι μας,.. καλούμαστε να συμπορευθούμε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την έξοδο από τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα», αναφέρει ο κ. Πετσάλνικος στο μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου και σημειώνει:
«Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί ορόσημο για την ιστορία του Ελληνισμού. Είναι η ζωντανή απόδειξη του αγώνα των Ελλήνων για διαφύλαξη της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας. Είναι η επιβεβαίωση της δέσμευσης να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα κάθε φορά που μπορεί να διακυβεύονται οι αξίες και τα δίκαιά μας.
»Είναι η ιστορική στιγμή που καταγράφει την υπεράνθρωπη ψυχική αντοχή του Έλληνα, το σθένος και την αποφασιστικότητά του. Το μήνυμα της 70ής επετείου είναι διαχρονικό και σαφώς περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Έχουμε πράγματι να δώσουμε μάχες δύσκολες, που όμως, αν τις δώσουμε όλοι μαζί, θα βγούμε πιο δυνατοί από την παρούσα κρίση. Με πίστη στις αστείρευτες δυνατότητές μας, είμαι βέβαιος ότι θα σταθούμε αντάξιοι απέναντι στην ιστορία μας».

Το μήνυμα του Αντ. Σαμαρά
«Η Ιστορία μας αποδεικνύει ότι οι Έλληνες, ενωμένοι και αποφασιστικοί, μπορούμε να κατακτούμε δύσκολους στόχους. Με σχέδιο και πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε και σήμερα», υπογραμμίζει στο μήνυμά του για την εθνική εορτή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
«Τιμούμε σήμερα το έπος του '40. Εκείνους που δεν δίστασαν να δώσουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την εθνική περηφάνια. Εμπνεόμαστε από το παράδειγμά τους και διδασκόμαστε από την Ιστορία μας. Και αυτό ισχύει, όσο ποτέ άλλοτε, στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε», αναφέρει ο κ. Σαμαράς και προσθέτει:
«Η σημερινή επέτειος χαλυβδώνει την πίστη μας στις δυνατότητες του Ελληνισμού, δυναμώνει την προσήλωσή μας σε αρχές και αξίες και ενισχύει, ακόμη περισσότερο, την απόφασή μας να βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον της Πατρίδας μας».
«Η Ιστορία μας αποδεικνύει ότι οι Έλληνες, ενωμένοι και αποφασιστικοί, μπορούμε να κατακτούμε δύσκολους στόχους. Με σχέδιο και πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε και σήμερα.
Μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη σημερινή καταχνιά και να διασφαλίσουμε μια νέα προοπτική Ανάταξης και Ελπίδας. Για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες», καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου