ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα δοθεί τελικά η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού στις 9 το βράδυ - Σε ρόλο συντονιστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Τα διλήμματα που θα θέσει ο Γ. Παπανδρέου...

 





Για πρώτη φορά διακαναλική συνέντευξη συντονίζεται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και όχι από δημοσιογράφο! Όπως έγινε γνωστό το ρόλο του συντονιστή θα αναλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος θα απευθύνει το λόγο... στους δημοσιογράφους που με τη σειρά τους θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στον Γ. Παπανδρέου.
Η σειρά με την οποία θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων είναι η εξής: πρώτη η Όλγα Τρέμη απο το Mega, δεύτερη η Μαρία Χούκλη απο τον ΑΝΤ1 και τρίτος ο Αιμίλιος Λιάτσος απο το Star ενω θα ακολουθήσουν ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, που θα εκπροσωπήσει το Alter, ο Αντώνης Σρόιτερ απο τον Alpha , η Σία Κοσιώνη απο τον ΣΚΑΙ και ο Προκόπης Δούκας απο τη ΝΕΤ.
Οι ερωτήσεις θα σε δύο κύκλους: ο ένας θα αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο άλλος την οικονομία .
Κάθε δημοσιογράφος θα έχει το δικαίωμα μίας ερώτησης σε κάθε κύκλο και μίας διευκρινιστικής, χωρίς χρονικό περιορισμό. Η συνέντευξη θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.
Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στη συνέντευξη συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συζήτησαν τις λεπτομέρειες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου