ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Φτάνει την Κυριακή στην Κοζάνη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενος από πολυμελές υπουργικό κλιμάκιο...


http://www.ixotisartas.gr/newspaper/images/stories/NEA1/papandreoy%20ethniko%20symboylio%20ape.jpg





Ο Γιώργος Παπανδρέου που θα συνοδεύεται από εννέα υπουργούς και υφυπουργούς, θα μιλήσει σε προεκλογική πολιτική συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. της Κυριακής, στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων. Η εφόρμηση του πολυάριθμου κυβερνητικού κλιμακίου... με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, στοχεύει να δώσει ώθηση στην προεκλογική μηχανή του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο μέχρι τώρα βαθμός συσπείρωσης των κομματικών δυνάμεων δεν έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Γι' αυτό άλλωστε, από το ίδιο βήμα που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός θα μιλήσει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπαϊορδανίδης.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι υπουργοί, Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κουτρουμάνης, οι υφυπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης.
Οι προαναφερόμενοι υπουργοί και υφυπουργοί θα πάρουν μέρος στις θεματικές διασκέψεις που θα προηγηθούν της ομιλίας του πρωθυπουργού και θα πραγματοποιηθούν στις 3-6 το απόγευμα. Ειδικότερα, θα λάβουν χώρα το Εργαστήρι Κοινωνικής Πολιτικής, το Εργαστήρι Αναπτυξιακής Πολιτικής και το Εργαστήρι Αγροτικής Πολιτικής. Οι υπουργοί θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα με την αρμοδιότητά τους «στρογγυλά τραπέζια», ενώ το γενικό συντονισμό έχει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα σε ολομέλεια, στην οποία θα παρίσταται ο πρωθυπουργός. Μετά τον υπουργό Ανάπτυξης θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Παπαϊορδανίδης, ενώ η όλη διαδικασία θα κορυφωθεί με πολιτική ομιλία του πρωθυπουργού.
Στο Εργαστήρι Αναπτυξιακής Πολιτικής θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Παύλος Γερουλάνος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, με συντονιστή τον γραμματέα του Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Ιωάννου. Στο Εργαστήρι Αγροτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα πάρουν μέρος η Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιάννης Κουτσούκος και ο Γιάννης Μανιάτης, με συντονιστή τον γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κατσικαρέλη. Στο Εργαστήρι Κοινωνικής Πολιτικής θα παραστούν οι Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Κουτρουμάνης, με συντονιστή τον γραμματέα του Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Κουτσιμπογιώργο.
Τα πρακτικά στα αντίστοιχα «εργαστήρια» θα κρατήσουν οι Αδάμ Στημονιάρης, συντονιστής Συμβουλίου Επιμόρφωσης Κοζάνης, Βασιλική Νοτοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και Ράνια Βασιλάκου, μέλος Συμβουλίου Επιμόρφωσης.
Οι οργανώσεις του κυβερνώντος κόμματος σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία βρίσκονται επί ποδός, καθώς η συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός θα κρίνει τη μάχη των εντυπώσεων μία εβδομάδα πριν από την κάλπη.

Αντιδράσεις από συνδικάτα και ΝΔ
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις στην προεκλογική εφόρμηση του κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό, καθώς το σωματείο ενέργειας «Εργατική Αλληλεγγύη» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και το μνημόνιο, έξω από το εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων, το απόγευμα της ομιλία του πρωθυπουργού.
Η ΝΟΔΕ Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της, επισημαίνει: έρχεστε κ. Παπανδρέου να τονίσετε στους Δυτικομακεδόνες το ψευτοδίλημμα που βάλατε «ψηφίστε τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ, αλλιώς βουλιάζουμε». Προσθέτει ότι «έρχεται στη Δυτική Μακεδονία ο πρωθυπουργός του μνημονίου, θιασώτης και υποταγμένος του ΔΝΤ και της Τρόικα. Έρχεται στο νομό της Κοζάνης, αυτόν τον ίδιο το νομό, που παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για την αναπτυξιακή ανάστασή του, έφερε την υπανάπτυξη, τα λουκέτα, την οικονομική αφαίμαξη των εργαζομένων και των συνταξιούχων, καθώς και την αύξηση της φτώχειας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου