ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Νέα όπλα» κατά της φοροδιαφύγης...


O υφυπουργός Οικονομίκων Δημήτρης Κουσελάς 





Νέο θεσμικό οπλοστάσιο επιστρατεύει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, ενώ παράλληλα προχωρά η προσπάθεια για αναδιοργάνωση του φορολογικού μηχανισμού. Αυτό δήλωσε σήμερα  Τετάρτη στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών... Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος έκανε λόγο για πανελλαδική εκστρατεία με μεγάλο στόχο τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και το χτύπημα της φοροδιαφυγής.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουσελάς ανακοίνωσε ότι πέραν του νομοσχεδίου του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη που αλλάζει τον τρόπο απονομής της φορολογικής δικαιοσύνης, υπάρχουν και σκέψεις για τη δημιουργία νέων θεσμών όπως η φορολογική διαιτησία.
«Καταβάλλουμε προσπάθεια για την αναδιοργάνωση του φορολογικού μηχανισμού. Ο νόμος 3842 μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε διασταυρώσεις ηλεκτρονικά και στοχευμένα θα μπορούμε άμεσα και αποφασιστικά να ελέγξουμε τις δηλώσεις που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον» πρόσθεσε ο υφυπουργός.
Ο κ. Κουσελάς ανέφερε ότι τα σημειώματα για περαίωση έχουν φύγει ήδη από 1ης Οκτωβρίου. Για το ΕΤΑΚ είπε ότι προχωρεί, αλλά προηγήθηκε η περαίωση, ενώ γίνεται προσπάθεια να φύγουν και τα σημειώματα για τον ΦΜΑΠ.«Στοίχημα για όλους μας είναι ο μεγάλος στόχος της αύξησης των εσόδων» είπε ο υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου